FOTBAL  »  NATIONALA  »  KAZAHSTAN - ROMÂNIA, AZI, 19:00, TVR1, GSP.RO

FOTO Gata de bătaie! Tricolorii s-au luat la palme și s-au îmbrâncit la antrenamentul oficial

Enache l-a primit ca partener de luat la palme pe Maxim +5   FOTO
Enache l-a primit ca partener de luat la palme pe Maxim

Articol de GSP - Publicat marti, 11 octombrie 2016 00:00

Românii mixează antrenamentele specifice cu exerciţii din lupte, tehnici care încurajează contactele.

Daum va califica "naţionala" la Mondialul din Rusia sau poate s-o ducă la vreun concurs de arte marţiale la sfârşitul mandatului său. Pentru că antrenamentele aduc şi cu alte sporturi.

Şedinţa de pregătire oficială, cu o seară înaintea jocului cu Kazahstan, a fost deschisă cu nişte exerciţii mai dure decât cele practicate de obicei la fotbal. Jucătorilor li s-a cerut să se ciocnească, umăr la umăr, în săritură.

Daum a acordat importanţă momentului. În general, secunzii şi preparatorul fizic se ocupă în mod direct de antrenamente, însă germanul s-a implicat în ciocniri. S-a implicat la propriu!

A intervenit între Florin Andone şi Steliano Filip, nemulţumit că nu executau foarte bine. L-a oprit pe atacantul de la La Coruna şi a făcut pereche cu el, umăr la umăr.

A mai urmat un exerciţiu de "fighting", în care fotbaliştii îşi aplicau lovituri cu palmele. Tot câte doi, unul încerca să lovească şi celălalt trebuia să fie atent să pareze.

Teste care au legătură şi cu impresia pe care o are Daum despre Kazahstan, pe care o vede drept o formaţie axată pe un joc foarte agresiv. Kazahii sunt puternici şi interesaţi să intre în contacte ca să-şi domine adversarul la acest capitol.

Gazdele au ajuns după oaspeţi

România a avut un program obositor, cu zbor de la Erevan la Astana imediat după meciul cu Armenia, însă Kazahstan a avut un orar şi mai dificil. Gazdele au ajuns în ţara lor la câteva ore după ce aterizase "naţionala" României!

Explicaţia este că ele au evoluat sâmbătă în Muntenegru, de aceea au avut de parcurs un drum mai lung, Podgorica-Astana, decât cel Erevan-Astana, pe care românii l-au parcurs în două ore şi douăzeci de minute.

kazakhstan romania

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
thedronius
thedronius  •  11 Octombrie 2016, 09:54

Ba, puteti sa spuneti ce vreti, dar asta nu e doar antrenor. E tot ce inseamna pregatire ca la carte, de la tehnico-tactic la fizic si medical. Respect! Rabdare sa aiba rumanii cu el. Daca ramane 3-4 ani la nationala poate sa scoata rezultate mari.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează