FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SPANIA 0-0

FOTO Someşul Cald » 28.000 de spectatori au făcut cozi imense şi au umplut Cluj Arena la primul meci al "naţionalei" pe bijuteria Ardealului

Articol de - Publicat luni, 28 martie 2016 00:00

Când e rost de meci la Cluj, tot Ardealul răspunde prezent. Catalogul plăcuţelor de înmatriculare e roza vânturilor în parcările de lângă Arena.

AB, MS şi SB de jos, BH şi AR de la Apus, MM şi BN de la nord, chiar şi vecinii de la Răsărit, botoşănenii lui Andone ori nemţenii absentului Maxim.

Şi, cu "naţionala" abonată la Bucureşti în ultimii 5 ani, emoţia e mare în rândul tuturor. De la copii la oameni de ordine, "no, câte milioane or fi în autocarul ăsta", cum exclamă un jandarm la vederea delegaţiei spaniole!

Shakira, Untold de primăvară

Apoi se fac cozi. Mari. 30-40 de metri unele. Se intră greu, dar lumea are răbdare. Ieşirea spaniolilor la încălzire e straşnică. "Shakira, Shakira", strigă câteva fete înspre Pique.

Sunt acolo şi Casillas, şi Fabregas, şi Mata. E un fel de Untold clujean mutat în primăvară, iar DJ-ii de vis din august au crampoane şi fac lumea să cânte fără platane şi remixuri, ci cu pase pure încă dinainte de partidă.

Se aude frumos şi "Deşteaptă-te, române!". Ce diferenţă între ecoul de la Giurgiu şi vuietul de la Cluj!

6 septembrie 2008e data ultimului joc disputat de România la Cluj-Napoca: 0-3 cu Lituania, prel. CM 2010, joc disputat pe stadionul lui CFR

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
popescu13
popescu13  •  29 Martie 2016, 12:50
Postat de paparazzi pe 28 Martie 2016, 16:43

felicitari organizatorilor? pai in sec 21 cu stadion la standarde europene, lumea sta la coada de zeci de m? unde in Europa civilizata mai vezi asa ceva?

Pe ce lume traiesti omule.Stai sa vezi lumea civilizata de la Euro(daca se va tine - speram),atunci masoara cozile si filtrele ...

iguanas8585
iguanas8585  •  28 Martie 2016, 20:13

Prostii cu 28 de mii ... nu au fost mai mult de 25 de mii de oameni si bijuteria este o porcarie la peluze primele 5 randuri de scaune sunt degeaba doar daca vrei sa vezi pompierii sau sa te uiti cat de murdar este plexigalssul... in primul rand daca erai aveai nevoie de cizme de cauciuc ca scurgerea nu functiona. Arena este perfecta dar pentru curse de atletism .... National arena este net superioara din pacate (pana la Cluj am 300 de km pana la Bucuresti am 500 deci prefer clujul dar inc onditiile astea nu.. pacat ca si-au batut joc de suporteri)

paparazzi
paparazzi  •  28 Martie 2016, 16:43

felicitari organizatorilor? pai in sec 21 cu stadion la standarde europene, lumea sta la coada de zeci de m? unde in Europa civilizata mai vezi asa ceva?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează