FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONFLICT

FOTO Ultima variantă de împăcare » Soluție surpriză pentru pace între Steaua și națională

Articol de GSP - Publicat joi, 28 ianuarie 2016 18:38

Conflictul dintre Steaua și naționala României este departe de a fi încheiat, după ce Laurențiu Reghecampf a refuzat să trimită jucătorii la lot pentru cantonamentul din perioada 25 ianuarie - 6 februarie.

Anghel Iordănescu îi convocase pe Florin Niță, Paul Papp, Alin Toșca, Mihai Pintilii, Nicușor Stanciu și Adi Popa, însă, după mai multe discuții, înțelegerea cu Reghecampf a căzut, iar jucătorii au rămas în cantonamentul Stelei.

Principalele motive expuse de tehnicianul Stelei sînt perioada îndelungată a absenței jucătorilor de la echipa de club și nivelul scăzut al amicalelor naționalei. ”Tricolorii” vor evolua în Antalya împotriva Georgiei și a formațiilor Torpedo Kutaisi și Zimbru Chișinău.

Super amical în Antalya

Cum s-ar rezolva putea rezolva conflictul dintre Steaua și națională? O ultimă soluție ar fi cea folosită de Victor Pițurcă în 2008, un amical de lux între cele două formații! Astfel, Iordănescu i-ar putea urmări pe jucătorii convocați la națională în fața unui adversar puternic și i-ar avea și pe steliști în vizor.

În urmă cu opt ani, Victor Pițurcă a alcătuit o selecționată divizionară care a înfruntat Steaua în Ghencea. ”Tricolorii” s-au impus atunci cu 4-1, Arthuro marcînd pentru Steaua, în timp ce pentru națională au înscris Bicfalvi și Gigel Bucur de trei ori.

ȘaPTE cu șanse reale pentru Euro!

Din jucătorii convocați atunci de Victor Pițurcă, nu mai puțin de șapte pot fi prezenți la turneul final din această vară. Pantilimon și Tătărușanu au locurile asigurate, în timp ce Găman, Prepeliță, Latovlevici, Bourceanu și Tănase sînt în acest moment în lotul lărgit al selecționerului.

Steaua - România A 1-4

(Arthuro 29 / G. Bucur 48, 52, 72, Bicfalvi 65)

Steaua: Zapata (Cernea 28, Vîtcă 60) – E. Baciu, Rădoi (I. Rada
46), Ghionea (Vl. Rusu 46), P. Marin (L. Filip 46) – Ov. Petre (A. Moreno 46), Tiago Gomes (D. Munteanu 53) – Nicoliţă (Semedo 46), D. Moreno (Pleşan 46), Toja – Kapetanos (Arthuro 3, Mustaţă 53)

România A: Pantilimon (Tătăruşanu 46) – Dănănae, Luchin (Găman
46), Ciucă (Tudose 46), Latovlevici – Ropotan (Bicfalvi 46) – M. Roman (Bucur 46), Prepeliţă (Bourceanu 46), C. Deac (Cr. Tănase 46), Curtean (Varga 46) – D. Goga (Curtean 77)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (28)
khal_37
khal_37  •  28 Ianuarie 2016, 21:49
Postat de 7mai1986 pe 28 Ianuarie 2016, 20:12

Si pe 4 martie ce e?! Scapa fotbalul romanesc de echipa vidanjorilor?!

Vrei sa spui de echipa lui gheorghe gheorghiu dej....

capitza1967
capitza1967  •  28 Ianuarie 2016, 21:43

O idee foarte buna , dar din pacate interesul fostului politichian A Iordanescu este circoteca si destabilizarea Stelei .

cristi_oase
cristi_oase  •  28 Ianuarie 2016, 21:26

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează