FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2019

FRANȚA U21 - ROMÂNIA U21 // Gigi Becali răspunde după atacul lui Mirel Rădoi: „Dacă-mi bagă bani în buzunar, poate spune orice”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 24 iunie 2019 17:20

Gigi Becali, patronul FCSB, i-a răspuns lui Mirel Rădoi, selecționerul naționalei de tineret, după declarațiile dure date de acesta.

Gigi Becali a declarat că nu se supără pe finul său și că așteaptă ca România U21 să facă performanță la EURO 2019 pentru ca FCSB să vândă jucători pe sume impresionate.

Eu râd, orice ar zice Mirel. Râd pentru că îl iubesc. Nu mă deranjează ce zice, poate să zică ce vrea. Are dreptate. Având în vedere ce a făcut el, poate să zic ce vrea. Eu nu mă supăr, îl iubesc.

El să-mi bage bani în buzunar! Dacă îmi bagă bani în buzunar, poate să zică ce vrea. La ora asta el îmi bagă bani în buzunar”, a declarat Gigi Becali la TV Digi Sport.

Ce a spus Rădoi

Duminică, la conferința de presă, Mirel Rădoi, fost antrenor la FCSB, a avut o replică dură pentru Gigi Becali.

„Nu aș vrea să profite cineva de această emulație din jurul băieților. Acest lucru mă deranjează. Mă refer aici la nașul meu (n.r. Gigi Becali). Trebuie să înțeleagă că lucrurile aici sunt foarte clare. Va juca cine se antrenează și poate ajuta din start sau pe parcursul meciului. Aici nu e că dacă vedem ceva la televizor sunăm să facem o schimbare”, a declarat Mirel Rădoi. (Detalii AICI)

Citește și:

Gigi Becali are un nou plan la FCSB! Cum vrea să rezolve principala problemă pe care o are Bogdan AndoneAICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (33)
enjoythesilence
enjoythesilence  •  25 Iunie 2019, 00:40
Postat de geogeo pe 24 Iunie 2019, 20:00

Ai imbunatatit DEX-ul, dar fii bun si spune-ne ce inseamna "ciban".

Mache, a mancat o litera, *** pe ciban. *** asta de om vede numai bani, dar il invoca pe Dumnezeu la fiecare ***! Nu inteleg de ce ii cer parerea geaepistii. Nu vreaua sa il aud pe acest nimic in astfel de momente placute

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

demolarii
demolarii  •  24 Iunie 2019, 23:49

Saracul. Daca avea rabdare cu Radoi castiga de cateva ori mai multi bani, decat cu sotul Anei.....dar asa e omul fara perspectiva, se bucura de firmituri.....

observator_federal
observator_federal  •  24 Iunie 2019, 21:53
Postat de geogeo pe 24 Iunie 2019, 19:58

Dupa limbajul folosit si continutul comentariilor te incadrezi perfect in categoria pe care o mentionezi (GIGO).

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează