FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

FRF a stabilit unde se va juca meciul cu Spania. Nu e Arena Națională: "În proporție de 95% acolo vom evolua"

Articol de GSP - Publicat joi, 25 februarie 2016 13:26

Echipa națională a României are programat pe 27 martie un meci amical cu Spania, aceasta fiind cea mai importantă partidă înaintea debutului la EURO.

Singura necunoscută este arena pe care se va juca acest meci. Cum Arena Națională din București nu e avizată pentru a găzdui meciuri, oficialii FRF și-au îndreptat atenția către stadionul pe care Universitatea Cluj își dispută meciurile de acasă.

"E adevărat că mai mulţi reprezentanţi ai Federaţiei au mers la Cluj şi că în proporţie de 95% amicalul cu Spania se va disputa acolo. Nu se pune problema ca meciul să nu se dispute pentru că în contractul încheiat cu Federaţia spaniolă era trecut şi un al doilea stadion, adică cel de la Cluj.

Cele mai mari probleme acolo sunt însă cele legate de gazon. E unul cu probleme, le-am transmis celor de acolo că trebuie să se ocupe de suprafaţa de joc, mai ales că pe 23 martie acolo vom juca şi împotriva Lituaniei!", a declarat un oficial al FRF, conform Digi.

Pentru a fi siguri că iarba stadionului din Cluj va fi la normele optime pentru jocul cu Spania, oficialii FRF le-au cerut celor de la Universitatea Cluj să mute meciul cu Baia-Mare de pe 19 martie pe un alt stadion, anunță aceeași sursă.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
mircea1957
mircea1957  •  26 Februarie 2016, 00:00

Incredibil! DNA nu se autosezizeaza in acest caz? ca tot se faleste Covesi cu realizarile tampite! Cu cat a prejudiciat ISU statul pana acum cu lipsa de profesionalism si raspundere? Cam cat ar trebui sa plateasca "specialistii" laboratorului ISU care au falsificat testele? Premiera mondiala! Statul prejudiciaza Statul!!! Incompetenta, lipsa de raspundere!! DNA nu reactioneaza?? DNA doarme??

havriliuc_ioan
havriliuc_ioan  •  25 Februarie 2016, 19:52

le au dat prea mare putere celor de la i.s.u. si umbla ca cocosii peste tot! sa zicem ca ia foc acoperisul de pe national arena...nu are cum sa fie scenariul de la colectiv, deoarece, pompierii sunt acolo si plus de asta portile de evacuare sunt mult mai largi!

894391690598295
Visoiu Bogdan  •  25 Februarie 2016, 19:33

in mod normal cand telenovela asta cu Isu se va termina ,unii vor trebui sa dea socoteala...multi

Vezi toate comentariile (20)
Comentează