FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

FRF pregătește revenirea lui Mircea Lucescu » Anunțul făcut de un oficial

Articol de GSP - Publicat joi, 07 aprilie 2016 17:23

Foarte probabil, la sfârșitul Campionatului European din Franța, Anghel Iordănescu nu-și va mai continua munca la cârma echipei naționale. FRF care a anunțat că-l dorește pe Mircea Lucescu pentru a prelua frâiele primei reprezentative.

Anunțul a fost făcut de consilierul președintelui Răzvan Burleanu, Andrei Vochin, la Dolcesport.

" Mircea Lucescu este definiția antrenorului universal. Are capacitatea de a se adapta unor situații dificile, unor culturi fotbalistice diferite. FRF încă mai speră să-l aducă selecționer! E greu de vorbit despre șanse acum, pentru că după plecarea lui Pițurcă, atunci s-a făcut conexiunea între FRF și Mircea Lucescu, și puteam băga mâna-n foc că îl numim atunci. Șansele erau de 90 la sută!

Vă mai pot spune că în momentul în care Burleanu s-a dus în Ucraina, domnul Lucescu i-a cerut să vină cu toată documentația. M-am ocupat eu de toată zona aia, tot ce a cerut el. Rapoarte de meci, DVD-uri, totul legat de preliminarii. Numai eu știu ce dosar i-am făcut. Omul era chiar pe punctul de a zice DA! A fost discuția între el și Ahmetov, iar asta a însemnat 10 la sută, procentele care au schimbat până la urmă soarta", a spus Andrei Vochin.

"Eu am speranțe și din câte știu au mai fost discuții. Domnul Lucescu a fost în toată perioada asta extrem de apropiat echipei naționale. A venit în cantonament, a fost la meciul cu Irlanda de Nord și a purtat discuții cu domnul Iordănescu. De altfel, ei se înțeleg foarte bine, chiar dacă au fost rivali atât pe teren, cât și în cariera de antrenor. Domnul Iordănescu a acceptat prezența domnului Lucescu acolo. Ne-am întâlnit chiar și la tragerea la sorți" Andrei Vochin

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
ray51
ray51  •  08 Aprilie 2016, 10:16

Nea Mircea a facut de mai multe ori subtil sau usor-direct ca are o varsta, ca sunt atatia antrenori tineri talentati (inclusiv Razvan), ca poate fi 'aproape' de nationala cu sfaturi daca i se cer, dar ca nu preia Nationala. Cel putin asta am inteles de-a lungul timpului. Sa se fi razgandit?

iobag
iobag  •  07 Aprilie 2016, 21:11
Postat de adriann_ pe 07 Aprilie 2016, 18:59

Aberant este doar faptul ca Lucescu nu este si acum selectioner. Numai in Romania putea fi posibil ca un specimen gen piturca sa fie selectioner atata amar de vreme, cand noi avem un antrenor ca Lucescu... Omul asta a trebuit sa antreneze prin strainatate (unde a cucerit trofee europene, singurul antrenor provenit din Romania de la Istvan Kovacs incoace) doar ca sa poata banda lui mircea sandu sa-si bata joc de fotbalul romanesc.

Daaa saracul lucica , a antrenat pe la patroni cu sonde de petrol in curte, oftand in secret dupa nationala cu hoban si dodel :)))))) macar o gheata de aur sa mai scoatem cand se intoarce, daca fotbal fara brazilieni si adversari de mana a 3 a nu poate marele lucica

valiza.epo
valiza.epo  •  07 Aprilie 2016, 20:27

Terminati cu minciunile! Lucescu nu e chiar atat de *** incat sa-si manjeasca o cariera stralucita in mocirla manelo-miticeasca!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează