FOTBAL  »  NATIONALA  »  ŞOC

Gabi Tamaş: "Am vrut să plec de la naţională după meciul cu Lituania"

Articol de GSP - Publicat marti, 30 decembrie 2008 00:00

Gabi Tamaş, fundaşul lui Dinamo, spune că ar fi vrut să plece de la echipa naţională după meciul cu Lituania, dar că Piţurcă l-a întors din drum.

"A fost un incident după meciul cu Lituania şi domnul Piţurcă m-a oprit din drum cînd eu vroiam să mă întorc acasă. El m-a oprit şi mi-a spus că şi în el dă lumea. I-am spus după meci că plec de la naţională, dar m-a oprit din drum. I-am spus că dacă dînsul pleacă, probabil voi pleca şi eu", a spus Gabi Tamaş la GSP TV.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (36)
 •  30 Decembrie 2008, 02:22

@npatran, lasa-ma cu ratoi ala ca-i pasta. Ai stricat tot firul cu obositu` ala Mai trebuia sa-mi spui ca valoreaza 5 mil de ieuro si atunci ma lamuream si cu tine...

 •  30 Decembrie 2008, 02:20

esti un prost...te credeam mai destept, dar la ce ma pot astepta de la un fotbalist mediocru...Chiar imi doresc de mult sa plece mafiotul ala...frf mwie frf Forza Dinamo!

 •  30 Decembrie 2008, 02:04

poi mai bn fara tyne...un ax central q radoi si chivu ...sau chivu si goian...radoi mijl def ar fi excelent...il chinuie p chivu la centru ca sa joace petarda asta ca sa greseasca mereu........

Vezi toate comentariile (36)
Comentează