FOTBAL  »  NATIONALA  »  ECHIPA NAŢIONALĂ

Gâlcă, posibilul selecţioner al României? Declaraţie inedită după debutul excelent la Espanyol

Articol de GSP - Publicat marti, 05 ianuarie 2016 09:48

Fostul președinte al Federației Române de Fotbal, Mircea Sandu, a vorbit despre Costel Gâlcă și numirea acestuia în funcția de principal al celor de la Espanyol Barcelona și despre șansele ca acesta să fie numit selecționer.

"Gâlcă este un om foarte bine pregătit și serios! Are nevoie de experiență, dar asta vine pe parcurs. Din punctul meu de vedere el este pregătit să antreneze în următorii cinci ani la orice nivel! L-am urmărit foarte atent în meciul cu Barcelona, a știut că va fi dominat și a făcut multe dublaje foarte bune.

A lucrat puțin pe atac și a așteptat contraatacul. Au jucat cu mare ambiție, acum să-i vedem în meciul următor din Cupa Regelui. Costel va avea o ascensiune foarte bună în Spania!", a spus fostul șef al FRF la DolceSport.

Acesta a discutat și despre o posibilă numire a lui Gâlcă în funcția de selecționer a echipei naționale a României: "Depinde, trebuie să ai și oameni cu care să discuți și să o colaborare bună! Peste 4-5 ani nu se știe cine o să fie la Federație, ce ofertă îi va putea face. Așa cum e și Reghecampf, și Contra... Contra trebuie să își găsească angajament pentru că cu  stă de ceva timp şi lumea îl uită.

Uitați-vă la Dorinel Munteanu, antrenor care a cîștigat trofee. Oamenii ăștia trebuie să își găsească de lucru".

Sandu nu a existat să-i critice pe cei care au decis să renunțe la mai mulți antrenori care au fost la echipele naționale, la fel ca și la Costel Gâlcă: "Domnule, s-a renunțat foarte ușor la un număr important de antrenori de la echipele naționale, Răducioiu, Gâlcă sau Fane Iovan. Steaua a făcut o mare achiziție, după ce Gâlcă a plecat de la Federație".

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
1745flo
1745flo  •  05 Ianuarie 2016, 15:48

Galca la nationala? De ce sa pierdeti timpul si nu-l puneti direct pe Radoi?

valiro
valiro  •  05 Ianuarie 2016, 13:25

Daca pe Radoi l-ati dat afara ca nu avea diploma, voi care scrieti articolul nu aveti voie nici la 5 km apropiere de redactie !~ Lupul moralist, asta e presa din Romania.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează