FOTBAL  »  NATIONALA  »  REPORTAJ GSP

GALERIE FOTO + VIDEO Ajunși la arena pe care jucăm decisivul cu Muntenegru, reporterii GSP au constatat cu stupoare: "Acest detaliu lipsește cu desăvârșire"

FOTO: Cristi Preda +4   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de , - Publicat duminica, 18 noiembrie 2018 18:53

”Tricolorii” vor juca marți, ora 21:45, la Podgorica, pe arena Gradski, o locație ce produce bani, având sedii închiriate diverselor activități. Dacă ajungi la arenă, nimic nu-ți transmite că e meci decisiv Muntenegru - România.

Bancă, școală Cambridge, sediul partidului liberal, magazin de electronice, restaurant, cafenele, sală de jocuri de noroc, frizerie, sediul clubului Buducnost și magazine de prezentare ale sponsorilor echipei locale și naționale.

Toate de jur împrejurul arenei Gradski, unde se va desfășura partida României cu Muntenegru. Un amalgam pestriț de spații comerciale închiriate pe o arenă cu iz comunist.

Însă un mic detaliu lipsește cu desăvârșire. Niciun afiș sau anunț că se joacă meciul decisiv pentru configurația clasamentului grupei din Liga Națiunilor! Ceva acolo, nimic.

Informații despre gazon

Și oamenii din capitală și-au văzut de week-end, ba s-au plimbat în familie, ba au fost la unul dintre mall-urile deschide de curând, Podgorica fiind în continuă expansiune, vechiul comunist urmând a fi înlocuit cu noul capitalism, cu clădirile din sticlă și ansamblurile rezidențiale.

Dar și o veste bună. Gazdele dau asigurări că gazonul pe care se va juca meciul este verde, este în regulă, nu vom avea de-a face cu plaja de pe Național Arena.

FOTO: Cristi Preda +5 FOTO

15.230de locuri este capacitatea stadionului din Podgorica, deschis în 1945

1.300 €este prețul mediu pe metrul pătrat în centrul orașului

Detalii pentru "tricolori"

Naționala condusă de Contra a ajuns în această seară la Podgorica, echipa fiind întâmpinată de o vreme mai prietenoasă decât în România. Azi au fost chiar și 13 grade Celsius în zonă, doar că soarele nu s-a resimțit deloc. Timpul se va strica, iar mâine la ora meciului sunt estimate 70 la sută șanse de ploaie. "Tricolorii" se vor antrena mâine seară pe stadionul local. 

5 euro biletul

Românii vor avea parte și de o galerie venită din țară. Până aseară, o sută de suporteri și-au anunțat prezența la meciul de marți, însă numărul poate crește până la startul partidei. Prețul unui tichet pentru fanii români este foarte accesibil, 5 euro. Românii au un număr de 550 de bilete pentru duelul din Muntenegru.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (95)
mihnea74
mihnea74  •  19 Noiembrie 2018, 07:33

Ideia era ca nu cat de tare este Bucurestiul sau nu in comparatie cu alte capitale estice.Bunul simt te obliga cand esti oaspete sa nu faci comparatie cat de bogata,curata sau frumoasa este gazda in raport cu tine.Din pacate nici asta nu mai avem...

titiduru22
titiduru22  •  19 Noiembrie 2018, 03:56

Nice ,un clip de 30 de secunde filmat cu telefonul care nu arata nimic , asta e jurnalismul de la gesepeu !!!

para.para
para.para  •  19 Noiembrie 2018, 02:14

Cand am vazut pozele si am citit prima parte din articol, m-am uitat la data sa vad de cand e scris articolul. Ba gigistilor, dar voua chiar nu va este rusine. Pozele si articolul pana la "Informatii despre gazon" l-ati copiat cuvant cu cuvant, litera cu litera de la ultimul meci al Romaniei pe acelasi stadion din Podgorita.

Vezi toate comentariile (95)
Comentează