FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV VIDEO George Simion, ironic la adresa jucătorilor care refuză naționala: „Coubiș, Boloca? Ăștia joacă fotbal?”. Nici Camora n-a scăpat: „S-a născut în România? Atunci care e legătura?”

Mario Camora e primul și singurul jucător naturalizat de România
Mario Camora e primul și singurul jucător naturalizat de România

Articol de , - Publicat vineri, 24 martie 2023 15:11 / Actualizat vineri, 24 martie 2023 17:12

George Simion, liderul AUR, dar și fost ultras în grupurile ce susțin echipa națională, a vorbit despre refuzul unor jucători precum Andrei Coubiș și Daniel Boloca de a mai reprezenta echipa națională a României. Acesta i-a ironizat pe cei ce refuză să mai îmbrace tricoul galben. 

„N-am auzit de aceste nume. Cum ați spus? Cobuiș sau...? Boloca? N-am auzit de ei. Eu am auzit de Gheorghe Hagi, de Florin Radu Valeriu Răducioiu, de Ilie Dumitrescu, de Dan Petrescu, Gică Popescu, de Prunea, Stelea, numele pe care mi le-ați menționat nu-mi spun nimic. Joacă fotbal? A, nu știu pentru cine...”, a zis George Simion. 

George Simion se opune naturalizărilor: „S-a născut în România? A copilărit? A făcut școala, liceul? Echipele naționale devin echipe de club?”

Și George Simion se aliniază curentului ultras de a se împotrivi naturalizărilor. Liderul AUR nu crede că locul lui Mario Camora e printre jucătorii ce reprezintă România. 

„Mă iertați, nu sunt foarte familiarizat cu ultimele știri, nu știam că Mario Camora e jucător al echipei naționale. S-a născut în România? A copilărit? A făcut școala, liceul? Atunci care e legătura? Și echipele naționale devin echipe de club? Jucătorul trebuie să fie legat de țara pe care o reprezintă. Așa aducem atleți din țările africane, îi punem să concureze pentru noi și ne mințim că vom câștiga medalii la Jocurile Olimpice. Se întâmplă și asta? E pragul de jos în care am ajuns cu sportul românesc”, a mai zis Simion. 

...despre investițiile Guvernului maghiar de la Sepsi: „Părerea mea e că trebuie să întețim relațiile de cooperare între România și Ungaria. Ne dorim același lucru, o Europă creștină, care să apere valorile adevărate. Fără a vorbi de schimburi de teriorii, modificări de granițe și tot așa. Nu cred că trebuie escaladate tensiuni”. 

CITEȘTE ȘI: 

George Simion, reacție tranșantă în cazul „Ungaria Mare”: „Pot să-și pună și pene în cap! Au venit cu o hartă care n-a existat niciodată” + Acuzații grave la adresa ministrului Eduard Novak

„Naționala e cel mai mare regret al meu” » Amintire dură: „Chivu stătea în jacuzzi, iar mie mi-a fost rușine să cer un masaj la picioare”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (32)
1cesare
1cesare  •  26 Martie 2023, 11:51

bovanu ăsta saboteaza România,cu rublele lui putin ... merită un "interviu" după zăbrele... o marionetă hidoasă ... în 2024 va juca rolul lui vadim vs ilici ...în'finală' va fi el vs ciucă ...

tristan
tristan  •  26 Martie 2023, 11:15

bai Simion, Camora a facut mai multe pentru Romania decat ai facut tu , bai coate goale

emil1986
emil1986  •  25 Martie 2023, 10:27

Simion, un putinist, adică un antiromân 100%!

Vezi toate comentariile (32)
Comentează