FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21

FOTO Imagini de la antrenamentul oficial al României U21 » 3 jucători, băgați în „ședință” de Adrian Mutu

România U21 a efectuat în această seară antrenamentul oficial dinaintea partidei de la Euro U21 cu reprezentativă similară a Germaniei. +17   FOTO
România U21 a efectuat în această seară antrenamentul oficial dinaintea partidei de la Euro U21 cu reprezentativă similară a Germaniei.

Articol de , - Publicat luni, 29 martie 2021 19:27 / Actualizat luni, 29 martie 2021 19:57

România U21 a efectuat în această seară antrenamentul oficial dinaintea partidei de la Euro U21 cu reprezentativă similară a Germaniei.

  • România U21 va juca cu Germania U21 marți, de la ora 19:00, pe Boszik Arena din Budapesta, meciul decisiv pentru calificarea în „sferturile” Euro U21.
  • Jurnalistul GSP Vlad Nedelea și fotoreporterul Raed Krishan sunt în cantonamentul naționalei U21 din Ungaria și transmit de la fața locului toate detaliile despre Euro 2021.

Încă o dată, Adrian Mutu, selecționerul „tricolorilor” mici, a insistat asupra discuțiilor individuale cu jucătorii săi. I-a luat, pe rând, pe Denis Haruț, Alex Mățan și Marius Marin la „ședințe” particulare. 

Așadar, Mutu și-a creat un obicei din a discuta separat cu fotbaliștii înaintea ședinței de pregătire propriu-zisă.

Germania U21 - România U21. Imagini de la antrenamentul oficial al naționalei noastre:

foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
foto: Raed Krishan/GSP
+13 FOTO

Germania U21 - România U21. Cum ne calificăm în „sferturile” Euro U21:

  • VICTORIE ROMÂNIA: „tricolorii mici” merg sigur în sferturile de finală, indiferent de celălalt rezultat al grupei. Terminăm pe primul loc
  • REMIZĂ CU GERMANIA:
    de la 2-2 în sus: ne calificăm sigur; se face clasament în 3, România, Olanda și Germania au 2p, golaveraj de la 3-3 în sus noi și nemții, 2-2 olandezii. Contează golurile marcate
    1-1: ne calificăm doar dacă Olanda pierde, face egal cu Ungaria ori dacă bate numai cu 1-0; dacă învinge cu 2-1 e egalitate perfectă și intervin cartonașele. Fiecare „galben” e echivalent cu un punct, un „roșu” are 3p. Merge în „sferturi” echipa cu punctaj mai mic. Noi avem 6p, Olanda doar 4p
    0-0: am fi la egalitate cu Germania, care a învins cu 3-0 Ungaria. Trebuie să nu bată Olanda
  • EȘEC: ne calificăm doar dacă Olanda nu învinge Ungaria, adică scoate maximum un punct

Florin Manea nu înțelege de ce Radu Drăgușin nu joacă la Euro U21: „Vârsta nu ar trebui să conteze”

Citește mai multe știri despre naționala U21:

Adrian Mutu le răspunde celor care îl cer titular pe Radu Drăgușin: „A jucat doar câteva minute la Juventus. Poate l-ar fi cuprins emoțiile”

Fotbalul la rang de industrie! Imagini FABULOASE din Ungaria cu proiectul de suflet al lui Viktor Orban

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
1116914895460385
Ciprescu Nicolae  •  29 Martie 2021, 21:54

Voi sunteți cre (ș) tini? Dați o știre de acum trei zile????? Ce ziariști de cacao...!! Pai cum să între la discuții MUTU cu Marin când căpitanul NU ARE DREPT DE JOC MAINE datorita cartonașelor?? SUNTEȚI VARZĂ... MURATĂ!

leu.mr
leu.mr  •  29 Martie 2021, 21:41

Tricourile de antrenament sint mult mai frumoase decit echipamentul second-hand oficial !

cata23
cata23  •  29 Martie 2021, 21:25

De ce nu spuneti așa... știe Mutu sa facă sa iasă 2-2... nu-i ca Radoi care își face freza 13 ore si fotbal 1 ora pe zi. Mutu doarme astăzi in cantonamentul Germaniei

Vezi toate comentariile (4)
Comentează