FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // Mirel Rădoi îl anunță pe Gigi Becali: „Nu mă interesează dacă se supără că nu-i răspund la telefon”

Mirel Rădoi
Mirel Rădoi

Articol de , - Publicat miercuri, 26 iunie 2019 21:12

Mirel Rădoi (38 de ani) i-a transmis lui Gigi Becali că este prea ocupat pentru a-i răspunde la telefon.

  • Germania U21 - România U21 se joacă joi, de la ora 19:00, pe Stadionul „Renato Dall’Ara” din Bologna și va fi transmis pe TVR 1, dar și liveTEXT pe GSP.ro.

În cadrul conferinței de presă de dinaintea meciului cu Germania U21, selecționerul „tricolorilor” a fost întrebat despre situația cu Gigi Becali, după ce finanțatorul FCSB-ului i-a transmis că se va califica în finală doar dacă îi răspunde la telefon. (Detalii AICI)

„Nu aveam cum să îi răspund lui. Am dormit 9 ore în 2 zile, astăzi la prânz am dorimit-o pe a zecea. Nu știu ce fac copiii, soția. În momentul de față nu mă interesează dacă se supără cineva că nu răspund la telefon”, a spus Mirel Rădoi.

VEZI ȘI:

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // Căldura nu va fi o problema pentru „tricolori”! George Pușcaș: „Cine își va dori mai mult va ieși victorios”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  27 Iunie 2019, 13:57
Postat de zagna pe 27 Iunie 2019, 07:11

Radoi, dar la interlopi raspunzi ? Ai grija, se pare ca esti pe un drum gresit. Ti s-a urcat deja la cap ?

Dimpotriva, Radoi pare a fi pe un drum bun si corect fara sa stea drepti la toanele cuiva. Oare, se afla in Italia ca sa fie impresarul lui Becali? Cat despre poze, nimic concludent. Cum au ajuns insii acolo, nu stim dar daca au in sistat sa faca niste poze cu cineva aflat in hol (ma refere la fotbalistii si staful tehnic) nu inseamna defel ca ii controleaza pe acestia.

gicab
gicab  •  27 Iunie 2019, 07:41
Postat de liviuandrei1986 pe 26 Iunie 2019, 22:28

Becali crede ca daca ii este nas are autoritate asupra vietii lui. Tipic omului bisericos si needucat !!

Greșești...aici e vorba de KANUN... din Tradițiile specifice albaneze are părerile despre femei asemănătoare arabilor...de aceea are comportamentul pe care il are cu privire la angajați femei și soție...in biblie nu spune așa ceva...astept contraargumente...rezistentule

zagna
zagna  •  27 Iunie 2019, 07:11

Radoi, dar la interlopi raspunzi ? Ai grija, se pare ca esti pe un drum gresit. Ti s-a urcat deja la cap ?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează