FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // „Cum a putut România să construiască succesul acesta?” » Răspunsul genial dat de Mirel Rădoi jurnaliștilor străini

Mirel Rădoi, naționala U21
Mirel Rădoi, naționala U21

Articol de , - Publicat miercuri, 26 iunie 2019 20:39

Mirel Rădoi (38 de ani) a susținut o conferință de presă premergătoare partidei României U21 cu Germania U21 și le-a răspuns jurnaliștilor străini surprinși de performanța echipei noastre.

  • Germania U21 - România U21 se joacă joi, de la ora 19:00, pe Stadionul „Renato Dall’Ara” din Bologna și va fi transmis pe TVR 1, dar și liveTEXT pe GSP.ro.

Jurnaliștii străini prezenți la conferința de presă s-au arătat surprinși de prezența României în semifinalele Euro U21 și au cerut câteva explicații de la selecționerul Mirel Rădoi.

„Cum a putut România să își construiască succesul acesta, pentru că este doar a doua apariție la Campionatul European U21?”, a întrebat unul dintre jurnaliști.

Mirel Rădoi i-a răspuns fără ezitare: „Dacă nu venim des, măcar să facem ceva când venim, să facem să conteze, pentru că am venit aici după 21 de ani. Sunt norocos să fiu antrenorul acestor băieți, pentru că sunt niște oameni deosebiți și niște fotbaliști prefesioniști”.

„România e cea mai surprinzătoare echipă din acest turneu. Care e cheia succesului?”, a întrebat un alt jurnalist.

„Am venit să ne bucurăm de fotbal. Știam că va fi un turneu
dificil, dar nu aveam nimic de pierdut. Am venit aici să facem istorie. O facem și povestea noastră va continua și trebuie să îi facem mândri pe oameni”, i-a răspuns selecționerul României U21.

Ulterior, în cadrul conferinței de presă, Mirel Rădoi a recunoscut că îi place să fie alături de trei foste campioane mondiale, Spania, Franța și Germania: „De ani de zile încercăm să vedem cum e aerul aici sus. Am
reușit și e destul de plăcut”.

VEZI ȘI:

EURO 2019 // VIDEO Mirel Rădoi le răspunde italienilor care au acuzat că „tricolorii” vor face blat cu Franța U21: „Cum aș fi putut să le zic jucătorilor să nu dea gol”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (17)
ray51
ray51  •  27 Iunie 2019, 09:25

In alte ... Galaxii, la acest nivel, se joaca ca intr-o grupa finala. Deci ar mai fi 3 meciuri. Atunci s-ar vedea podiumul corect al unei competitii europene.

1812116582433640
Starostele Hotilor  •  26 Iunie 2019, 23:54
Postat de mario_rdfe pe 26 Iunie 2019, 22:05

Mirel, omul de langa tine de pe banca..despre care se spune ca el este adevaratul antrenor al acestei nationale..pe nume adrian boingiu..de ce nu apare in nici un discurs de al tau ? Pacat . Acel om nu merita sa ramana anonim..mare parte din succesul tau i se datoreaza lui.

hai mai lasa-ne cu prostiile astea,v-ati gasit sa dati cu pietre-n radoi,cine a auzit de asta al tau ?ti-e ruda cumva ??

raikkonen79
raikkonen79  •  26 Iunie 2019, 23:27
Postat de klaus pe 26 Iunie 2019, 22:26

Si la esecuri e vina lui Radoi? Sunteti niste l0seri frustrati Adrian Boingiu e ala care a ratat calificarea la Euro u19.

Neah....pe aia a ratat-o Morutan si vad ca n-am invatat nimic din experienta aia. Nu tinem tricoul pe noi.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează