FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // Cod portocaliu la Bologna! Condiții HORROR pentru suporteri și jucători la semifinala cu Germania

Florinel Coman, „dublă” în meciul cu Anglia
Florinel Coman, „dublă” în meciul cu Anglia

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 iunie 2019 18:49

Semifinala dintre România U21 și Germania U21 de la Euro 2019 se va disputa în condiții dificile pentru jucători, dar și pentru românii din tribune, din cauza temperaturilor extreme din Italia.

  • Germania U21 - România U21 se joacă joi, de la ora 19:00, pe Stadionul „Renato Dall’Ara” din Bologna.

„Tricolorii” vor avea de înfruntat doi adversari dificili în semifinale: Germania și canicula. La ora partidei, 18:00 locală, la Bologna vor fi 39 de grade Celsius, însă la nivelul gazonului temperatura va sări de 40!

În Italia este cod portocaliu de caniculă, care s-ar încheia chiar la startul partidei. Va fi cea mai călduroasă zi de la această ediție a Campionatului European și, cel mai probabil, arbitrul întrerupe de mai multe ori partida pentru pauze de hidratare. Avantajul României este că nemții au jucat până acum numai seara, în timp ce „tricolorii” au avut programate două meciuri de la 18:30, ora locală.

În cealaltă semifinală, Franța U21 - Spania U21, jucătorii vor fi ceva mai norocoși. La ora partidei, 21:00 locală, 22:00 în România, vor fi 32 de grade la Reggio Emilia.

Probleme și pentru suporteri

Fanii români prezenți la meci vor fi și ei în bătaia soarelui pe aproape toată durata partidei. Doar o parte a tribunei I este beneficiază de acoperiș, celelalte părți ale stadionului fiind neprotejate.

VEZI ȘI:

GERMANIA U21 - ROMÂNIA U21 // Românii vor face din nou super atmosferă în Italia! Cum va arăta stadionul la meciul din semifinale

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
sharpe
sharpe  •  27 Iunie 2019, 08:53

Scrieți istorie, deveniți legende... Hai România!!! De ce nu, poate fi și un avantaj pentru noi, nemții nu sunt obișnuiți sa joace la temperaturi f mari, noi la juniori nu jucam în nocturna, ei însă da,deci,HAI CAPRIORII!!! Hai sa distrugem mitul ca ne inecam ca ti@anul la mal...

sharpe
sharpe  •  27 Iunie 2019, 08:51

Scrieți istorie, deveniți legende... Hai România!!! De ce nu, poate fi și un avantaj pentru noi, nemții nu sunt obișnuiți sa joace la temperaturi f mari, noi la juniori nu jucam în nocturna, ei însă da,deci,HAI CAPRIORII!!!

reghemeister
reghemeister  •  26 Iunie 2019, 20:24

Euro 2016...p'aia am castigat-o deja ;)

Vezi toate comentariile (10)
Comentează