FOTBAL  »  NATIONALA  »  CEARTĂ

Gheară s-a certat cu Mircea Sandu pentru Răzvan: ”Eu l-am împăcat cu Mutu şi tu îl dai afară?”

Mircea Sandu şi Nicu Gheară
Mircea Sandu şi Nicu Gheară

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 16 septembrie 2011 10:36

GSP vă prezintă motivul disensiunilor, dezvăluite de Victor Piţurcă la GSP TV, dintre controversatul om de afaceri şi preşedintele FRF


"Marica ar fi prost dacă ar mai veni la echipa naţională", a pus paie pe foc Nicu Gheară, după ce Victor Piţurcă i-a exclus pe rebelii Mutu şi Tamaş. Selecţionerul i-a răspuns tăios controversatului om de afaceri, la GSP TV: "Gheară să-şi vadă de treaba lui, de afacerile lui. Nicu a avut nişte disensiuni cu Mircea Sandu şi a vrut să bage vreo strîmbă. I-am spus lui Ciprian că nu aia e lumea lui, cu Nicu Gheară, cu aia, cu aia. Se tot scrie de ce face el prin vacanţe şi de aceea lumea îl fluieră".

Surse credibile din lumea fotbalului susţin că relaţiile dintre fostul fotbalist rapidist şi preşedintele Federaţiei s-au răcit de 6 luni. Mai exact, din momentul în care Mircea Sandu a vrut să-l schimbe pe Răzvan Lucescu, după ce "naţionala" a pierdut, cu 1-2, în Bosnia şi a compromis calificarea la Euro 2012. "Nu e corect ce faci! Eu l-am convins pe Răzvan să-l cheme din nou pe Mutu, să se împace, iar tu îl demiţi?", i-ar fi reproşat Gheară lui "Naşu'". Aceleaşi surse mai afirmă că înainte să-l convoace pe Mutu, Lucescu jr. s-a întîlnit cu acesta în Austria, la reşedinţa lui Gheară de la Kitzbuhel.


"Este părerea lui Piţurcă. Nu sînt genul să declarar sau să fac lucruri urîte pe la spate, cînd am avut ceva de spus, am spus-o în faţă. Doresc numai rezultate pozitive «naţionalei» şi lui Piţurcă"
Nicu Gheară

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (30)
alexiss79
alexiss79  •  17 Septembrie 2011, 00:03

informatii utile despre munca si viata in Germania: www.info-germania.com

alexiss79
alexiss79  •  17 Septembrie 2011, 00:02
Postat de talpaiadului pe 16 Septembrie 2011, 03:08

Astia sunt "prietenii nationalei": Nicu Gheara, fratii Becalii, Jiji ciobanul, Borcica. Mi-e scarba de acesti mafioti analfabeti care put de prostie de la o posta si ne fac tara de ras peste hotare.

cata dreptate poti sa ai frate!!

raducku19
raducku19  •  16 Septembrie 2011, 20:22

Respect Gheara, Respect Steaua, Respect Mutu..Jos jigodia de mircea sandu !!!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează