FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

Gheorghe Hagi răspunde după dezvăluirile lui Dragomir » Ce s-a întâmplat la „națională” în 2001: „Am intrat în hotel și era ceva care n-avea legătură cu sportul”

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 decembrie 2019 23:11

Gică Hagi (54 de ani), antrenorul Viitorului, a comentat dezvăluirile făcute astăzi de Dumitru Dragomir în privința modului în care „Regele” a fost îndepărtat de Mircea Sandu de pe banca României în 2001. (Detalii AICI

  • CONTEXT: Potrivit lui Dragomir, Hagi și Mircea Sandu s-ar fi certat în Slovenia, în hotel, din niște cauze organizatorice. Mircea Sandu ar fi fost foarte deranjat de reproșurile „Regelui” și s-a răzbunat: ar fi decis să-l demită, indiferent de calificarea României la CM 2002;
  • Naționala României a fost prima echipă antrenată de Gică Hagi. Tricolorii au pierdut calificarea la CM 2002, după o „dublă” cu Slovenia, 1-2 în deplasare, 1-1 acasă. Hagi a plecat de la națională după acele meciuri.

„Au existat în hotel niște lucruri. Când am ajuns eu, acolo era ceva care n-avea legătură cu sportul. Îl respect pe Mircea Sandu, dar atunci am fost nevoit să-i spun că nu se poate întâmpla asta la echipa națională!

Hotelul era plin de băutură și-atunci nu l-am certat pe Mircea Sandu, ci pe Oache (n.r. Ioan Piscanu), care era team-manager. Eu veneam de la un nivel mare și nu puteam să accept”, a declarat Hagi, la TV Telekom Sport.

VEZI ȘI:

VIITORUL - FCSB 0-2 // EXCLUSIV Gigi Becali: „Nu v-am spus? Fanii au văzut despre ce e vorba. Totul a fost controlat”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
 •  16 Decembrie 2019, 14:35

Bate campii nea Mitica, daca se califica, regele mergea sigur la mondial. Sa fie clar pt toata lumea, presa, care prin natura ei e in cautarea senzationalului, l-a pus antrenor pe rege la nationala in vara 2001, presa a facut presiuni pe Nashu, presa l-a intrebat pe rege daca vrea selectioner, evident Hagi s-a dat fata mare ca ar vrea un an de pauza etc. Problema e ca Romania era 95% calificata la baraj dar nu se stia cu cine, la un moment s-a tras la sorti mai repede, si se stia ca vom juca cu locul 2 din grupa sarbilor. Slovenia s-a calificat destul de ciudat la acel baraj, au inceput cu egal in Feroe, dar cu niste arbitraje suspecte, au terminat pe 2. Slovenia era pe atunci, o natiune f tanara, fara nici o istorie, Slovenia n-a existat niciodata in istorie, fiind de fapt o aschie desprinsa din moravi si slovaci. Se faceau eforturi mari Ljubliana pt crearea unei identitati, si cum altfel decat prin sport si fotbal, care au cea mai mare audienta la nivel mondial.

kordell
kordell  •  16 Decembrie 2019, 07:58

Doar o simpla fumigena care sa atraga atentia de la blatul *** care s-a petrecut din nou intre el si finul .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cfrinho
cfrinho  •  16 Decembrie 2019, 00:52

E greu fara educatie, intelege si Gica importanta ei acum cand se ocupa de copii. Daca de-acasa nu esti invatat cum sa-ti conduci viata e greu mai tarziu, de asta majoritatea fotbalistilor nostri clacheaza in strainatate, acolo unde li se cere sa fie seriosi 24/7. Nu pot, ei vin dintr-un mediu "flexibil", cand ti-e sete tre sa dai pe gat o bericioaica, chiar doua, la nevoie si 3 sau 4. Asta e.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează