FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONVOCĂRI

„E prea mult! Am vrut să intervin” » Hagi, mesaj fără milă: „NU SUNT ROMÂNI! Ne rugăm de ei?! Uitați-i, nici două rânduri nu mai scrieți despre ei”

Gică Hagi // foto: GSP
Gică Hagi // foto: GSP

Articol de - Publicat miercuri, 22 martie 2023 22:59 / Actualizat miercuri, 22 martie 2023 23:21

Gică Hagi (58 de ani) a intervenit în direct la TV pentru a le bate obrazul jucătorilor români care refuză convocările la loturile naționale. „Nici măcar două rânduri nu mai scrieți despre ei!”, i-a îndemnat Hagi pe jurnaliști.

Două cazuri relevante din perioada recentă:

Aceste situații l-au provocat pe Gică Hagi să intervină în direct la TV. Nu a avut milă de românii care au întors spatele naționalei. 

Gică Hagi a făcut scandal la TV: „Un ȘOC! Ianis e la cel mai mare club, dintre români, și nu e dorit la națională!”
IANIS HAGI
Gică Hagi a făcut scandal la TV: „Un ȘOC! Ianis e la cel mai mare club, dintre români, și nu e dorit la națională!”

Gică Hagi: „Uitați-i, nici două rânduri nu mai scrieți despre ei!”

„Nu pot să accept ca jucători români care au plecat în străinătate să uite că sunt români. Uitați-i pe acei jucători, nici măcar două rânduri nu mai scrieți despre ei! Două rânduri!

Înseamnă că nu sunt români! A fi român înseamnă să răspunzi când ești chemat. Nu mai vrei să fii român, atunci nu ne folosi!

Nu intru în discuție despre cât de valoroși sunt, dar nu putem să ne rugăm de jucători! Am ajuns în situația în care ne rugăm de jucători să vină la națională? Vrei să vii, bine. Dacă nu, să fii sănătos. Avem jucători români foarte, foarte buni în țară, așa că nu trebuie să ne rugăm de cei din afară. Nu ne face un avantaj!

Pierdere e când un jucător iubește România. Nu jucătorii care, oricât de talentați sunt, nu au pasiunea și iubirea de a juca pentru echipa națională”, a precizat Hagi la „DigiSport Special”.

Gică Hagi: „E prea mult! Am vrut să intervin”

„Secretul este să știi să formezi o echipă națională cu jucători de mare personalitate, care să joace cu pasiune, cu iubire! Nu să ne rugăm de ei să vină la echipa națională, că ne amenință ei că nu vin! E prea mult pentru mine, de asta am vrut să intervin.

Se discută prea mult despre jucători de care ne rugăm. Unde au jucat acești jucători? Nu au un meci în prima ligă, un meci internațional. Scuzați-mă! Iar pe cei care joacă în Divizia A și au mecuri internaționale nu-i băgați în seamă.

Când vii să joci pentru U15, U17, U20, vii pentru că iubești asta, pentru că ai pasiune, pentru că obiectivul tău numărul 1 este să ajungi la echipa națională. Cred că toți fotbaliștii români își doresc să ajungă la echipa națională. Trebuie să arate această dorință!”, a completat Hagi.

Fără pasiune, iubire, fără aceste valori fundamentale nu se poate. Trebuie să iubești tricolorul, echipa națională, să dai totul. Altfel nu poți ajunge acolo. Nu ai cum să faci o echipă puternică dacă jucătorii n-au iubire, pasiune și dragoste față de țară. Cred că ar trebui să fie primul criteriu de selecție. Sunt multe, dar ăsta ar trebui să fie primul.

- Gică Hagi

VIDEO » Dumitru Dragomir prefațează „dubla” României cu Andorra și Belarus

Mai multe știri despre echipa națională: 

Andrei Ivan, umilit de Edi la națională? Cum ar fi aflat că nu e în lot la ultima convocare: „Niciodată nu s-a întâmplat așa ceva”

Mesaj tranșant pentru Edi Iordănescu: „Ce reconstrucție? N-am înțeles asta niciodată”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (64)
melcul_furios
melcul_furios  •  31 Martie 2023, 18:22

Prunea spune un adevar - cum se explica juniorii de la nationale de tineret care nu ajung nicaieri la un club decent?

melcul_furios
melcul_furios  •  31 Martie 2023, 18:21
Postat de dr.jivago pe 23 Martie 2023, 09:24

Ce buluceala pe postacii anti-Hagi!!! Si daca s-ar da de pomana, n-ar fi atata inghesuiala… Ce stridenta exista in vorbele lui??? Cine nu simte romaneste, foarte bine, sa fie sanatosi dar sa-i si uitam!!!! Repede! De ce sa-i mai amintim… ??? Pui de badante , de sudori ( sper sa nu omit vreo meserie importanta) au trairi omnipotente ptr alte natiuni! Bravos natiune! Bine, Hagi e vinovat ca Pelici e antrenor de duzina! Bine, Hagi e vinovat ca mai toti componentii de lot sunt din divizii inferioare …mai conteaza talentatii Borza si Mazilu??? Bine, Hagi e de vina ca ucrainenii nu ne lasa sa facem masuratori in canalul Bâstroe!!! De unde atata ura, venin, umori revarsate cu galeata ptr un om care a facut cunoscuta Romania , care n-a luat un ban de la stat? Secaturile se numara cu nemiluita in arealul asta…

Hu, Hagi este vinovat ca il impune pe Ianis peste tot desi e un jucator modest, nici macar titular in Scotia si pe care nu il vrea nici un club decent din lumea asta, nu a jucat niciodata nici macar la ceva gen Bilbao, Frankfurt (nu vorbim de cluburi mari) insa el este numarul 10 in nationala, nu? Sigur ca nu este vorba de relatii acolo si sigur ca la national nu se merge pe interese, de pe timpul cand Giovani Becali dicta cine joaca in functie de interesele lui.

Pake
Pake  •  23 Martie 2023, 21:12

Pai cum sa mai vina copii din Vest cand stiu ca n-au loc de Ianis ,Nikolas, Marco si al de Ganea! Probabil ca au fost faultati la loturile de juniori, au simtit ca pilosii sunt favoriati si acum nu mai au interes! De aici incepe cancerul in Romania, de la faptul ca parintii isi forteaza *** sa fie ca ei, ba ii mai si preseaza sa-i depaseasca! In toate domeniile, fostii fotbalisti sunt un exemplu elocvent, insa in toate domeniile se intampla, inclusiv in politica!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (64)
Comentează