FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRANȚA U21- ROMÂNIA U21 0-0

FRANȚA U21- ROMÂNIA U21 0-0 // Gică Hagi, RĂZBOI TOTAL cu Răzvan Lucescu: „Să ia lecții de la taică-su sau să meargă la școala de antrenori!”

Gică Hagi l-a contrat dur pe Răzvan Lucescu // FOTO: Gazeta Sporturilor
Gică Hagi l-a contrat dur pe Răzvan Lucescu // FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 25 iunie 2019 00:59

FRANȚA U21- ROMÂNIA U21 0-0 // Gheorghe Hagi, antrenorul celor de la Viitorul, omul care a lansat numeroși jucători spre naționala de tineret, a vorbit despre calificarea naționalei U21 în semifinalele Campionatului European U21.

  • România U21 va juca împotriva Germaniei U21 în semifinalele EURO 2019. Meciul se va juca joi, 27 iunie, de la ora 19:00, ora României. Partida se va juca la Bologna, pe „Stadio Renato Dall'Ara”.

Pe lângă laudele pe care le-a îndreptat spre naționala lui Rădoi, Hagi s-a enervat pe Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK Salonic, cel care declarase că „doar 5-6 jucători din actuala generație de la U21 vor ajunge să joace și la naționala mare”. 

„Unii vorbesc cu o ușurință alarmantă. Dar priviți că s-au făcut și lucruri bune și acum se văd.  Am citit că Răzvan a spus că vor rămâne doar 5-6 jucători din această generație și am rămas mască. Jucătorii au făcut o performanță incredibilă și rezultatele se văd o dată la 10 ani. În 1970 a existat o generație bună, în 1980 a fost o altă generație și tot așa.

Răzvan să ia lecții de la taică-su să afle cum se crește o generație sau să meargă la școala de antrenori! Uite că a venit altă generație construită de toți antrenorii din România, o generație care a câștigat o grupă foarte grea. Au făcut ceva fantastic și cred că acești copii merită tot respectul nostru. Uitați-vă că Franța n-a avut niciun șut pe spațiul porții cu noi. Răzvane, e o nouă generație. Punct!.

Probabil că el nu ştie ce înseamnă să construieşti o generaţie, să lucrezi cu copii. Să se ducă în Grecia, la pistolarul lui (n.r. patronul lui PAOK) pe care îl are acolo, la PAOK, cu pistoalele şi toate. A greşit flagrant faţă de aceşti copii”, a spus Hagi la Telekom.

„E o performanță enormă. Cu toate că unii n-au crezut, uite că se face treabă și în România. Sunt niște jucători foarte-foarte valoroși. E o performanță unică, doar ei și «cangurii» au mai ajuns acolo. Acești copii merită mult. Sper că acești jucători sunt motivați să ne depășească. Românul are iar o cotă, va fi iar respectat în Europa, unde ne vor reprezenta. Bravo lor că ne-au scos în stradă și ne-au pus în postura de a fi în situația în care suntem acum” Gheorghe Hagi, antrenor Viitorul, după meciul Franța U21 - România U21 0-0

Vezi și: Cosmin Contra, declarații TARI: „E un punct zero. E momentul ca politicul și autoritățile să investească mai mult în fotbal” + ce spune despre schimbul de generații

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (184)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  25 Iunie 2019, 23:42
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

in special pe cei care nu isi folosesc numele adevarat, dar se iau de altii care fac ceva pentru poporul roman !!!

883758598355956
Adrian Fulgos  •  25 Iunie 2019, 19:25
Postat de gigelos pe 25 Iunie 2019, 18:15

N-a fost ce trebuie ...crede-ma .

Au fost. "Crede-mă". Nu uita ca nu toti fotbalistii sint prieteni intre ei. Plus au si ei problemele lor. Nici la nunta lui Ramos n-au fost toti. Au lipsit Zidane, Piquet. Ronaldo nici n-a fost invitat. Doar pentru faptul ca a decis sa-si croiasca si alt drum decit Real. Asta nu cred ca-i ştirbeşte cu nimic din calitatiile lui Ramos.

gigelos
gigelos  •  25 Iunie 2019, 18:15
Postat de tonyys pe 25 Iunie 2019, 16:56

Da sigur la gala Hagi doar jucători de mana a 2-a au participat ca baloane de aur: Stoicikov și Butragueno sau jucători că Prosinecki, Ronald Koeman, Dunga, Hakan Sukur, Taffarel..

N-a fost ce trebuie ...crede-ma .

Vezi toate comentariile (184)
Comentează