FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Gică Hagi susţine decizia FRF: "Riscant cu Anghel Iordănescu? Hai să fim serioşi!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 octombrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 26 octombrie 2014 16:51

Gică Hagi, antrenorul celor de la Viitorul, a vorbit despre decizia celor de la FRF de a-l numi pe Anghel Iordănescu noul selecţioner al României, după despărţirea de Victor Piţurcă.

"Iordănescu nu are nevoie de prezentare. Are un CV impresionant, un antrenor care a avut succes la echipa naţională. Îşi asumă acest lucru, are personalitate, poate lua decizii şi să dea Domnul să le ia pe cele bune. Ţinem pumnii echipei naţionale şi vrem să mergem la Europene, că e nevoie.

Riscant Iordănescu? Hai să fim serioşi! Iordănescu e Iordănescu! E antrenor mare, chiar dacă nu are mîna făcută, dar e Iordănescu, deci, hai să fim serioşi!”, a spus Gică Hagi la DolceSport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
theplayerr
theplayerr  •  27 Octombrie 2014, 03:26

Pe cat de mare jucator a fost pe atat de slab antrenor este si viziunea lui despre nationala cu domnul iordanescu la carma este ridicola...sper sa ma insel dar iordanescu e trecut ...amintiti-va in 94 ca jucam pe contaatac si traiam din maiestria lui hagi iar la un meci al nationalei in loc sa transmita jucatorilor idei tactice el isi facea cruci...sunt tare curios ce se va intampla...

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Octombrie 2014, 02:10

are dreptate.

reddog
reddog  •  26 Octombrie 2014, 20:48

Antrenor mare a fost doar intre 1993-1998 cind generatia lui Hagi a fost la inaltime...Sa fim seriosi,Iordanescu nu a fost niciodata un mare antrenor...In SUA 94 puteam sa fiu si eu pe banca antrenor..Acea generatie a fost super!!!Numai la noi in Romania poti numi selectioner un antrenor care nu a mai profesat de 6-7 ani...RIDICOL..ROMANIA = steaua = mizerie=prostie=coruptie!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează