FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ISRAEL 0-2

Gică Popescu: "Jucătorii au arătat nesimţire aseară, au fost indiferenţi!" :X

Articol de GSP - Publicat joi, 04 martie 2010 00:00

Fostul internaţional Gică Popescu a comentat în termeni duri înfrîngerea înregistrată de România în amicalul cu Israel şi spune că a asistat la cel mai slab meci al reprezentativei din ultimul timp.

"În ultimele minute ale meciului m-a luat somnul. A fost cel mai slab joc al reprezentativei din ultimii ani. M-a surprins atitudinea jucătorilor, au fost mulţi debutanţi de la care mă aşteptam la mai mult, însă m-am înşelat.

A fost o ruşine ce s-a întîmplat, n-am văzut nimic pozitiv. Au arătat indiferenţă, e chiar nesimţire ce au făcut jucătorii noştri aseară", a spus Gică Popescu la Băieţii de la 7 de la Telesport.

Playtech: BOMBĂ! Totul e clar acum! Cu cine se iubește Alexandra Dinu, imaginile sunt grăitoare


Comentarii (28)
 •  05 Martie 2010, 02:14

Traim in Romania si decat sa alergam pe teren ne doare mai mult capul.. pacat Razvane .. chiar ai prins o perioada proasta

 •  05 Martie 2010, 01:41

Foarte multi al critica pe Razvan ca nu a facut bine selectia. La urmatorul meci o sa faca alta selectie si o criticam iarasi. Pai normal ca el trebuie sa incerce jucatori noi pentru a face o echipa competitiva. Normal ca nu stie fiecare ce poate daca nu-i incearca. Eu zic ca trebuie sa mai avem rabdare.E normal sa asteptam rezultate bune, dar mai intai trebuie gasiti 11 baieti care sa stie fotbal iar pentru asta trebuie sa incerci mai multi jucatori. Asa ca mai incet cu criticile. Parerea mea.

 •  05 Martie 2010, 01:30

mi-e rusine sa ma mai uit la asa meciuri...jucatorii nu au pic de vointa in iei ,nu au pic de orgoliu...nu e posibil sa traesti doar cu impresia de sa ne lase in pace toate vedetele astea penibile...rusine...ne iau peste picior si echipele alea pe care acu 2-3 ani le bateam cu 2,3 goluri diferenta...pacat..a fi fotbalist...

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close