FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Gigi Becali despre Ionuț Lupescu: "O fi ciupuit și el 30.000, că doar nu-i prost! Asta-i natura umană"

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 martie 2018 09:40

Gigi Becali îl susține în continuare pe Ionuț Lupescu în cursa pentru președinția FRF, în ciuda dezvăluirilor făcute de Răzvan Burleanu. 

Potrivit actualului președinte de la FRF, Ionuț Lupescu ar fi obținut 300.000 de euro în urma unor contracte încheiate între Federație și firme deținute de Kaiser, în perioada în care fostul fotbalist a activat la Casa Fotbalului. 

"Păi ce, e cineva sfânt pe pământul ăsta? Doar Dumnezeu! Credeți că Burleanu a fost curat? Nu mă interesează ce a făcut el. Credeți că Daum a fost adus datorită competenței? Credeți că aștia prin guvern sunt curați? Eu vreau doar să facă treabă și să fie competenți. 

Un contract de 300.000 de euro? O fi ciupuit și el 30.000, că doar nu-i prost. Trebuie să fim oameni înțelepți, cumpătați. Oriunde se întâmplă asta. Asta-i natura umană. Dacă era un contract de 7 milioane, din care fura 2 milioane, da, eram prejudiciat", a declarat Becali la TV Pro X. 

TOATE EPISOADELE DIN DEZVĂLUIRILE FĂCUTE DE BURLEANU ÎN CAMPANIA PENTRU ALEGERILE FRF:

Episodul 1: Război în linie dreaptă! Răzvan Burleanu, acuzații devastatoare pentru Mircea Sandu și Ionuț Lupescu: firme personale care "sifonau banii Federației"

Episodul 2: Burleanu vine cu o nouă serie de dezvăluiri: "Lupescu, Prunea & Nașu cumpără ceasuri de lux din banii FRF"

Episodul 3: Noi dezvăluiri ale lui Burleanu despre contracandidatul său: "Povestea unui comision marca Lupescu"

Episodul 4: "Mătușa Elena" » Burleanu trece la atacul frontal: "Cum a scos Lupescu 300.000 de euro din Federație, apoi a trecut una dintre firme pe numele mătușii"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (29)
fangigi
fangigi  •  16 Martie 2018, 21:56

Din ciclul: Cand infractorii dau lectii de cat e bine sa furi!

1260234347346768
Ioan Trisi  •  16 Martie 2018, 20:40

Acum mi-am dat si eu seama ca voi ziaristii inventati: Daca gigi a spus ,,asta e natura umana,, inseamna ca cei care au inventat focul inca mai traiesc!

nicse
nicse  •  16 Martie 2018, 20:36

De ce ne miram ca pupatorul de icoane este un fariseu de 1 ban ? Una din cele 10 porunci este SA NU FURI. Indiferent de la cine. Concluziile sunt limpezi. Trist este ca 98% din politicieni gandesc la fel. Am dat o imensa sansa de 2% alesilor neamului. Si mai trist decat comportamentul lor este faptul ca noi ii alegem pe politicieni si tot noi cascam gura la un spusele unui ci..o.b.a.n de 1 ban. Aleluiaaaaa.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează