FOTBAL  »  NATIONALA  »  OLANDA - ROMÂNIA, MARŢI, DE LA 21:30, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Gigi Becali dezvăluie trio-ul care-l va susţine pe Mutu în atac: "Mă duc în Olanda pentru că joacă sigur Chipciu"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 25 martie 2013 14:41

Gigi Becali îi va susţine pe tricolori din tribune la meciul cu Olanda, de mîine seară (21:30, Tvr 1 şi liveTEXT pe GSP.ro)

Patronul Stelei a explicat ce-l face optimist în privinţa duelului cu batavii.

"Mă duc în Olanda pentru că joacă sigur cu Chipciu şi posibil şi cu Popa şi Tănase. Dacă joacă cu echipa Stelei, şi va juca pentru că nu are ce face, noi o să batem Olanda. Crezi că dacă nu simţeam că batem Olanda, mă duceam? Eu nu merg cînd mă simt învins", a spus Becali, conform Mediafax.

Patronul Stelei a ironizat egalul chinuit obţinut de tricolori în Ungaria, 2-2: "Credeam că îi batem în orice situaţie. Pe unguri îi bat şi Rapid şi Dinamo. România nu a bătut pe Ungaria, pentru că Dumnezeu a văzut nedreptatea făcută că nu l-a băgat pe Chipciu".

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (14)
treadstone
treadstone  •  25 Martie 2013, 17:24

Se duce Jiji sa faca echipa si schimbarile. Cresc sansele cu 0.1%.Insa daca joaca Dodel scad cu 10% si devin 0. Stie cineva daca Dodel a mai dat vreun gol in afara de ala cu Austria la debut?

imperator
imperator  •  25 Martie 2013, 15:52

Pe unguri îi bat şi Rapid şi Dinamo. România nu a bătut pe Ungaria, pentru că Dumnezeu a văzut nedreptatea făcută că nu l-a băgat pe Chipciu". _______________________________________________ :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

kdk.19
kdk.19  •  25 Martie 2013, 15:18

SA NU UITI APA SFINTITA !!, S-O IEI CU TINE CIOBAN ALBANEZ !!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează