FOTBAL  »  NATIONALA  »  UNGARIA - ROMÂNIA 2-2

Gigi Becali îl face praf pe Piţurcă: "Parcă i-a luat Dumnezeu minţile!" Ce glumă a făcut cu Reghe pe seama naţionalei

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 22 martie 2013 23:43

Gigi Becali e supărat că Piţurcă n-a folosit mai mulţi jucători de la Steaua şi a criticat dur evoluţia tricolorilor în Ungaria - România 2-2.

"Joc sub orice critică, echipă de divizia C. Stancu, Grozav şi Torje nu existau pe teren. Mutu s-a salvat cu penalty-ul. I-am spus nevestei că dacă-l bagă pe Chipciu dă gol. Cum să-l ţii pe Chipciu pe bancă? Grozav nici nu joacă la echipa de club, Contra nu e prost.

Maxim ăla e fotbalist, dă-l naiba. Pe Latovlevici nu-l poţi compara cu Radu Ştefan, ăsta n-a centrat o dată.

Ungaria e echipă de doi lei. Reghe mi-a zis că să facă o selecţie a României şi dacă joacă cu Steaua îi batem şi dacă le dăm 2-0 avantaj. MM îmi zicea la pauză: «Uite, nu face nici o schimbare». Dacă ai o echipă care joacă precum Steaua, pune-o în teren. Inventezi tu fotbalul acum? Parcă i-a luat Dumnezeu minţile!

Dacă joacă cu Popa şi cu Chipciu avem şanse cu Olanda", a spus Becali la Fanatik Show, pe Digi Sport.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (87)
iceman77
iceman77  •  23 Martie 2013, 17:21
Postat de dblock pe 23 Martie 2013, 12:07

Mai are multa mamaliga de mancat pana sa fie peste torjica..

Da? Dar ce face Torje asta de este peste Popa ? ce demonstreaza el pe unde joaca ? sau la ce echipa joaca ? aaaaaaaaa scuze..... e la Real sau Barcelona ? scuze am uitat e la Borusia si rupe norii..... nu? aaaaa da ma e la o echipa in spania ce se bate la retrogradare...... pai mai tata uitate ma ce scrii uitate la jocurile ambilor in ultima vreme..... fi si tu om serios...... Popa e din orice punct de vedere peste Torje ! Determinare .... tupeu .... daruire si talent.... asta are Popa !

dblock
dblock  •  23 Martie 2013, 12:07
Postat de spartakus. pe 23 Martie 2013, 03:36

Prietene la nationala chemi cei mai in forma jucatori in momentu acela, de POPA a zis ala de la Chelsea ca e incredibil de rapid. Pei stii ce facea asta aseara in flanc acolo? Ii distrugea fara sentimente. Este peste Torjica cu 2 clase si o zic fara modestie. Lu Torjica i s-a urcat la cap vad.

Mai are multa mamaliga de mancat pana sa fie peste torjica..

sibelius
sibelius  •  23 Martie 2013, 11:59
Postat de andone_indianul pe 23 Martie 2013, 11:05

Auzi la tine....Nu are ce cauta in fata lui Latovlevici???? Dar a murit Rat si nu stiu eu ??:)))

St. Radu avea nevoie de un Chipciu/Dodel/Maxim in fata lui sa poata urca in banda. Cand ai 3 gauri negre in echipa- Stancu, Goian, Grozav- nu poti evalua corect prestatia celorlalti jucatori.

Vezi toate comentariile (87)
Comentează