FOTBAL  »  NATIONALA  »  FCSB

Gigi Becali, informații despre plecarea lui Mirel Rădoi de la națională: „Zâmbeşte, «hahaha», dar are motivele lui întemeiate”

Gigi Becali (63 de ani) este sigur că Mirel Rădoi (40 de ani) nu se va răzgândi în privința plecării de la echipa națională.
Gigi Becali (63 de ani) este sigur că Mirel Rădoi (40 de ani) nu se va răzgândi în privința plecării de la echipa națională.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 octombrie 2021 18:59 / Actualizat miercuri, 13 octombrie 2021 19:06

Gigi Becali (63 de ani) este sigur că Mirel Rădoi (40 de ani) nu se va răzgândi în privința plecării de la echipa națională. 

Mirel Rădoi mai are doar două meciuri pe banca naționalei României, cele cu Islanda și Liechtenstein, din preliminariile Campionatului Mondial. Gigi Becali, nașul selecționerului, garantează că nimeni și nimic nu îl poate face pe Rădoi să se răzgândească în privința acestei decizii. 

Gigi Becali: „Mirel Rădoi e omul pe care nu-l mai sucește nimeni”

„Mirel e genul de om care, când vrea ceva, aşa face şi nu-l mai suceşte nimeni. Mirel spune aşa şi aşa face. Nu îl mai întorci. Eu îl cunosc bine. Îi zici, nu te refuză, dar tot aşa face. 

Vrei să-l convingi, el zâmbeşte, dar tot aşa face, nu se răzgândeşte. Te ascultă, zâmbeşte «hahaha», dar are motivele lui întemeiate, pe care nu le spune”, a spus Gigi Becali, conform AS.ro.

Excursie în mintea lui Rădoi
editorial cristian geambașu
Excursie în mintea lui Rădoi

Mirel Rădoi nu mai continuă la națională: „Din noiembrie trebuie să căutați selecționer”

„Din luna noiembrie, echipa națională trebuie să își găsească antrenor. Indiferent ce se întâmplă, eu nu voi mai fi. Contractul meu se termină, îmi văd de treaba mea. Contractul meu se termină, să aduceți pe cine vreți dumneavoastră. 

E momentul ca acest ciclu să se termine, să vină altcineva să preia această echipă. Trebuie să treacă la alt nivel. Sunt tânăr, mă frământă că nu pot antrena zilnic. Sper ca la finalul acestor meciuri, să fie cu două victorii, și să ne despărțim frumos. Nu știu cât va dura pauza. După o săptămână, dacă mă va suna cineva, e posibil. Deja știu că nu voi continua la echipa națională!”, a spus Mirel, în conferința de după România - Armenia, 1-0.

VIDEO Pe cine recomandă Mirel Rădoi pentru preluarea primei reprezentative: „Doar el ar putea”

Citește și alte știri despre plecarea lui Mirel Rădoi de la națională:

Clubul din Liga 1 care l-ar vrea pe Mirel Rădoi antrenor: „Sunt convins că am face performanță”

Mircea Lucescu, deranjat de decizia lui Rădoi: „Lipsă de experiență. Îi sugerez să citească felul în care eram masacrat în presă”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (8)
mordi
mordi  •  13 Octombrie 2021, 23:21

Hai cu Olaroiu!

c23665
c23665  •  13 Octombrie 2021, 22:04
Postat de avalon pe 13 Octombrie 2021, 22:01

***. ai ***.

Ești beat?!? Sau gigist?!? Mă rog, totuna... Locuiesc în Cluj. Poate a fost expulzat Clujul din România și nu știm!!!

avalon
avalon  •  13 Octombrie 2021, 22:01
Postat de c23665 pe 13 Octombrie 2021, 21:56

*** a fost amestecat și în cazul de Corupție Valiza de Cluj!

***. ai ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează