FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FRANŢA, ASTĂZI, 21:40, ANTENA 1

Giovanni Becali: "Fotbalul românesc se va reface după o victorie cu Franţa"

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 octombrie 2008 00:00

Giovanni Becali a vorbit la GSP TV despre meciul din această seară cu Franţa, dar şi despre sosirea lui Mourinho la Bucureşti.

"Sper intr-o victorie, pe care n-am mai avut-o de mult cu Franta. Va fi mult diferit fata de meciul de la Euro, pentru ca ambele echipe au fost criticate atat de mult, incat nu sunt sanse sa se mai repete. Fotbalul romanesc se va reface dupa o victorie cu Franta.

Jose Mourinho vine 100%, el va fi la meci. Nu l-am convins eu, suntem prieteni de mult. Mi-a promis mai de mult ca vrea sa vina sa vada meciul, a zis ca va mai veni si in viitor. Vom vedea daca mergem si la Palat. Sper ca jucatorii sa fie mai motivati stiind ca el e in tribune", a spus Becali la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  11 Octombrie 2008, 16:37

fotbalul ROMANESC isi va reveni dupa ce vei pleca tu din viata sportiva hot ordinar

 •  11 Octombrie 2008, 15:50

Dar daca Romania nu cistiga meciul ? Cind si cum isi va reveni fotbalul mioritic becalian ? Piturca e numai un pion (berbec) becalian. E ridicol felul in care,clanul oierilor,il vineaza publicitar pe Mourinho,unu care care n-are cum sa se laude(asa cum faceti voi in cor) cu "prietenia" voastra.Ar fi cea mai mare ANTI-RECLAMA pe care si-ar putea-o face. O sa cada pe spate cind si daca o sa ajunga la "palat/stina".....

 •  11 Octombrie 2008, 13:26

Nu,nu,nu.Fotbalul romanesc,defapt nationala,ca ea e dezastruoasa,isi va reveni la plecarea lui Piturca.Pentru ca daca vrem sa batem Franta si sa il tinem si pe Piti antrenor,mai asteptam 2 decenii,cel putin.Amandoua nu se pot realiza:si victorie,si victorie cu Piti pe banca.Ori pierdem antrenati de Victor,ori ne revenim...fara Victor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close