FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - CIPRU 1-1 (5-4 LA PENALTY-URI)

Giovanni Becali: "Să aşteptăm meciurile cu Bosnia şi cu Luxemburg, atunci tragem concluziile"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 februarie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 09 februarie 2011 23:13

Giovanni Becali n-a văzut meciul dintre România şi Cipriu, dar crede că trebuie să i se dea credit selecţionerului Răzvan Lucescu şi echipei naţionale pînă la meciurile cu Bosnia (martie - deplasare, septembrie - acasă) şi Luxemburg (iunie, acasă).

"Eu sînt în Antalya şi nu am văzut meciul. Hai totuşi să dăm credit selecţionerului şi echipei pînă la "dubla" cu Bosnia şi meciul cu Luxemburg.

Atunci vom vedea cu zarurile pe masă despre ce este vorba", a zis Becali la GSP TV.

Playtech: ȘOCANT! Gigi Becali a PLÂNS în hohote. Ce s-a întâmplat în fața a mii de oameni


Comentarii (6)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  10 Februarie 2011, 00:40

De cind se pricepe Jovani la fotbal? A jucat cu Jiji in echipa strazii? Daca se pricepe la ceva, se pricepe ori la aburit tantalai ori la vindut bilete la bisnita la Patria. Ca parerea lui e importanta denota lipsa unor instante in materie si printre altele si lipsa de profesionalism a jurnalistilor. Altii nici nu stau de vorba cu voi. Ca jurnalist in Romania, daca iti da Jovani buna ziua te imbeti de fericire! Vai de tara asta!

alucian75
alucian75  •  10 Februarie 2011, 00:34

Cu ZARURURILE pe masa? HAHAHA. Faceti un joc mic adica? :)

vladutz13
vladutz13  •  10 Februarie 2011, 00:20

L-au cumparat si pe Lucescu, de-asta nu-l mai ataca, presiunea a scazut pe Jr, desi jocul e tot mai prost. Dovada? convocarea si titularizarea lui Grigore... care s-a vazut cum joaca. Comparati prestatia lui, cu a unui om adus pe bune si cu un viitor stralucit in fata: Rapa!! Asta e flancul drept al viitorului: Torje-Rapa, nu mai trebuie facute experiente, doar ei sa joace!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează