FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Golgheterul României nu e bun de naţională » Care e motivul pentru care Anghel Iordănescu nu l-a selecţionat pînă acum

Articol de GSP - Publicat joi, 20 august 2015 09:41

Ionuţ Badea, unul dintre secunzii lui Anghel Iordănescu la echipa naţională, i-a făcut portretul lui Constantin Budescu şi a dezvăluit care e motivul pentru care selecţionerul nu-l cheamă printre "tricolori".

4 goluri
a marcat Budescu în această ediţie de campionat, fiind golgheterul Ligii 1

 "Budescu poate fi și el o variantă. Postul lui este cel de-al doilea atacant, volante, în spatele vîrfului. E jucător de ultimă pasă, nu e un coordonator.

Are valoare, nu discutăm valoarea lui. Dar vorbim despre utilitatea lui. Chiar am văzut, a primit domnul Iordănescu un raport cu parametrii fizici ai lui Budescu și nu a fost deloc mulțumit. 

Dacă va reuși să-și pună în slujba echipei talentul, dacă ar face tot ce ar trebui să facă din poziția aia, ar fi un jucător extraordinar. Are valoare, are tot ce-i trebuie pentru a fi un jucător mare”, a spus Badea la Digisport.

2.500.000 €e cota de transfer a lui Budescu, potrivit transfermarkt

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
395298654001597
Ionel Subtire  •  20 August 2015, 17:27

daca nui la steaua nui bun, la fel ca si simartean cind juca lac vaslui .niste *** care umbla numai dupa profituri sint jucatori foarte buni in tara dar el il aduce pe tanase ,sami arate un meci in care a jucat asta ceva

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tincucatalin
tincucatalin  •  20 August 2015, 17:11

Oare daca juca la Steaua mai contau parametrii!?

tincucatalin
tincucatalin  •  20 August 2015, 17:06

Ok atunci sa sustina nationala Iordanescu, Badea si FRF. Daca asa se fac selectiile noi nu o mai sustinem, nici pe stadion nici la TV. Nationala trebuia sa fie a noastra nu a lor. Si daca nici Budescu nu are loc in marea echipa a Romaniei....de locul 8...

Vezi toate comentariile (41)
Comentează