FOTBAL  »  NATIONALA  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Ion Crăciunescu atacă FRF: „Câtă nesimțire! Știți ce au făcut unii invitați când au auzit că Hagi n-a fost chemat?”

Articol de GSP - Publicat marti, 03 decembrie 2019 10:00

Fostul arbitru Ion Crăciunescu (69 de ani) a fost invitat astăzi la GSP Live, emisiunea moderată de Costin Ștucan. 

Crăciunescu și-a spus punctul de vedere după ce Gheorghe Hagi n-a fost invitat de FRF la tragerea la sorți pentru EURO 2020. Acesta s-a solidarizat cu „Regele” și a criticat în termeni duri administrația Burleanu. 

„Așa nesimțire ca la cei de la Federație eu n-am văzut! Cum să nu fie invitat Hagi? Unii invitați veniți la tragerea la sorți s-au ridicat de la masă și au plecat, când au auzit că Hagi n-a fost invitat. 

Am rămas stupefiat când îi vedeam în urmă cu o lună pe Vlădoiu și pe Stoichiță (n.r - oficiali ai Federației) cum spuneau că «a învățat fotbal domnul președinte». Spuneau că Burleanu dă goluri la meciurile lor. A învățat fotbal? De unde l-a învățat, din cărți?”, a spus Crăciunescu, la GSP Live. 

Gazeta a scris duminică pe prima pagină a ziarului despre acest caz. Și Emeric Ienei s-a arătat șocat că „Regele” n-a fost invitat la gala tragerii la sorți a grupelor EURO 2020. (Detalii AICI)

GSP LIVE // VIDEO Ion Crăciunescu atacă FRF: „Câtă nesimțire! Știți ce au făcut unii invitați când au auzit că Hagi n-a fost chemat?”

Vezi și: 

VIDEO Gică Hagi, despre gestul FRF: „Vi s-a interzis să mă întrebați? Da, n-am fost invitat la tragerea la sorți pentru EURO 2020!” 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
137484267219403
Razvan Andrei Vintila  •  04 Decembrie 2019, 17:09

Nesimtirea lui burleanu si a *** de la federatie e deja de domeniul ***.niste incompetenti conduc destinele fotbalului românesc si isi permit sa isi bată joc de valorile noastre,de suporteri,de toti cei care iubim România. ***,*** peste tot

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1199790163559219
Romeo Ferrante  •  03 Decembrie 2019, 21:49

Hagi este o emblema a Romaniei iar prin sinceritatea si seriozitatea lui deranjeaza multa lume, sa le fie rusine celor de la federatie pt ca reprezenta Romania si trebuia sa fie invitat. Indiferent ca aveti o alta echipa in suflet trebuie sa va amintiti ca Hagi a facut istorie in fotbal.

solox
solox  •  03 Decembrie 2019, 20:32
Postat de enigmaticul pe 03 Decembrie 2019, 11:46

Ce-au făcut Crăciunescule invitații când au văzut că nu este ”regele”?? Cred că au început să plângă, cu lacrimi de crocodil, nu? Se întrebau dacă le-a murit regele? De ce numai ăsta se ”umflă în pene” când nu-i convine ceva? Ilie Dumitrescu, Dan Petrescu, Răducioiu, Dorinel munteanu, au fost ași ai fotbalului și nu emit astfel de pretenții. Uitați-vă acuma ce atitudine are când îi pierde echipa, cum intimidează arbitri și adversarii când nu-i convine ceva. Eu zic să-și vadă de viața lui iar mass-media s-o lase mai moale cu titulatura asta de ”rege”. Am mai spus și repet, pentru tot ce a făcut la vremea lui, pentru el a făcut, banii câștigați nu i-a împărțit cu poporul român, da?

Fierbe veninul in tine mah sau scrii special ca sa faci discutii. Sigur ca au fost multi jucatori buni , dar cand cand spui Romania -fotbal urmeaza Hagi. La fel gimnastica -Nadia Comaneci si tenis - Ilie Nastase. E simplu - au fost cei mai reprezentativi in sporturile ce le-au practicat. Nu conteaza daca unora le place sau nu. Daca ar mai fi trait Dobrin si Balaci trebuiau sa fie si ei invitati. Pe cine sa inviti la un eveniment - pe cei mai buni sau pe cei care- i numesti tu?

Vezi toate comentariile (17)
Comentează