FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

GSP LIVE // VIDEO Florin Prunea adâncește misterul: ce spune despre ceasurile de lux luate din banii FRF: „Pentru prietenii buni ai Federației!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 martie 2019 14:06

Florin Prunea a fost atacat în 2018 de Răzvan Burleanu, care a dezvăluit că fostul portar și Ionuț Lupescu, fost director general al Federației, ar fi cumpărat în urmă cu mai mulți ani ceasuri de lux din banii FRF:

Azi, la GSP Live, Prunea a vorbit despre acuzațiile care i s-au adus:

„Burleanu a găsit niște documente, dar nu știe ce-i cu ele. Celebrele ceasuri au fost luate pentru întâlnirea care a fost la București înainte de realegerea lui Michel Platini (n.r - în fruntea UEFA).

Am fost implicat direct, toți membrii din Europa de Est au fost aici. Ceasurile au fost pentru cei mai buni prieteni ai Federației Române de Fotbal”, a spus Florin Prunea, la GSP Live, care a ezitat să numească persoanele cărora le-a oferit ceasurile de lux. 

// VIDEO cu relatarea integrală a lui Florin Prunea

Vezi și: VIDEO Prunea, fără inhibiții despre legenda „bărbăției” sale: „E înspre 30 de centimetri, dar n-am măsurat-o” » Povestea amuzantă cu Halagian la dușuri :D

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
117590422610329
Mircea-Hortensiu Tomus  •  11 Martie 2019, 01:06

Un fapt consumat nu merită să se mai vânture prin presa sportivă. Doar dacă există dovezi indubitabile, capabile să ia drumul justiției. Altfel, ne dăm în spectacol. Și nu (mai) merită. Ne murdărim și mai mult sufletul, destul ni-l amărăsc politicienii, chiar în aceste zile.

207979096630676
Popirlan Ionel  •  08 Martie 2019, 20:52

impachetatorilor,voi de regula va bagati in seama cu hotii,cu looserii din fotbal...de fapt asa sinteti si voi...cine se aseamana se aduna.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează