FOTBAL  »  NATIONALA  »  GSP LIVE

GSP LIVE // VIDEO Ce a pățit Gabi Popescu la un „5 contra 2” cu Hagi și Gică Popescu: „În 10 minute s-a terminat antrenamentul” :D

Articol de GSP - Publicat marti, 08 octombrie 2019 15:30

Fostul internațional Gabi Popescu, 45 de ani, a povestit, azi, la GSP LIVE cât de greu i-a fost la unul dintre antrenamentele de la „naționala” României din anii '90, când a fost trimis la un „5 contra 2” cu Gică Hagi și Gică Popescu.

„Când eram la națională în 1997 erau trei «careuri» de 5 contra 2. Era «careul» așilor cu Gică Hagi, Gică Popescu, Marius Lăcătuș, Dan Petrescu, Dorinel Munteanu. Cei mai buni!

Al doilea îi avea pe Adi Ilie, pe mine și pe alții, iar al treilea era cu portarii. La un moment dat a lipsit unul din prima grupă și nimeni nu voia să meargă acolo pentru a se da drumul la antrenament.   

Nea Puiu a zis să mă duc eu. Toată lumea râdea. M-am dus, iar în 10 minute s-a terminat antrenamentul pentru mine. Nu am ieșit din mijloc, nu am văzut mingea! Eu eram un jucător bun, dar ăsta era nivelul”, a declarat Gabi Popescu la GSP LIVE. 

14 selecțiiare Gabi Popescu pentru naționala României, reușind un gol

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
vishnu
vishnu  •  09 Octombrie 2019, 04:05
Postat de maistor_kokir pe 08 Octombrie 2019, 16:05

Si pt mine e mare mirare cum a ajuns Gabi Popescu titular de drept la nationala Romaniei chiar in timpul acelui mondial din '98. S-a remarcat cu acel penalty comis cu Croatia.

N-as zice ca ar fi comis vreun penalty. Daca era VAR nu s-ar fi dat nicio data o asemenea furaciune.

maistor_kokir
maistor_kokir  •  08 Octombrie 2019, 16:05

Si pt mine e mare mirare cum a ajuns Gabi Popescu titular de drept la nationala Romaniei chiar in timpul acelui mondial din '98. S-a remarcat cu acel penalty comis cu Croatia.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează