FOTBAL  »  NATIONALA  »  GSP LIVE

GSP LIVE / VIDEO Episod incredibil cu Florin Cernat și Victor Pițurcă: "A doua zi s-a răzgândit"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 decembrie 2018 16:35

Florin Cernat (38 de ani) a vorbit la emisiunea GSP LIVE despre un episod din perioada în care era în circuitul "naționalei"  României, dar nu era convocat prea des. 


"Jucam la echipa de club în Liga Campionilor. N-am înțeles niciodată de ce n-am fost convocat. N-am vorbit niciodată cu Victor Pițurcă.

Când a venit dânsul la echipa națională am primit convocarea, am ajuns în țară, iar dimineață la ora 09:00 am primit un telefon de la domnul Dan Apolzan și mi-a spus că nu mai intru în vederile selecționerului, dar rămân în atenția lui. Primisem convocarea și la ora 11:00 trebuia să ajung la reunire", a spus Cernat la GSP LIVE.

Vezi și:

GSP LIVE / VIDEO Cumpăna din viața lui Florin Cernat: "Dacă nu eram sportiv, probabil nu mai trăiam acum"

GSP LIVE / VIDEO Amintirile lui Cernat din perioada Dinamo Kiev: "Lobanovksi nu comunica mult" + Cât i-a venit factura la telefon în prima lună în Ucraina

GSP LIVE / VIDEO Dezvăluiri după 10 ani despre fosta echipă a lui Mircea Lucescu: "Ei dădeau bani adversarilor noștri"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează