FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

GSP LIVE // VIDEO Șpagă la FRF?! „Se dau 4000 de euro! Se întâmplă o mizerie cu sume importante”

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 ianuarie 2019 10:15

Lorena Balaci, fiica fostului mare fotbalist Ilie Balaci, a făcut o serie de acuze la adresa FRF în cadrul emisiunii GSP LIVE. Ea susține că selecțiile se fac în continuare pe pile și șpăgi!

„La o acțiune a naționalei U15 a apărut un băiat care nu fusese la nicio selecție precedentă și i-a luat locul fiului meu, Atanas. În august 2018 s-a întâmplat, într-o campanie care începuse în septembrie 2017. Nu m-a deranjat că i s-a întâmplat fiului meu, ci că s-a întâmplat. A te juca cu sufletul unui copil mi se pare cel mai josnic lucru de pe fața pământului. S-au jucat într-un mod mizerabil. Îmi asum tot ce spun! Se întâmplă o mizerie la loturile naționale.

Moderatorul GSP LIVE a intervenit: "Cei de la FRF au spus că selecția acum nu se mai face, spre deosebire de vremea lui Mircea Sandu, pe pile, pe curcani sau pe damigene de vin"

Lorena Balaci a explodat: "Acum se fac pe alte lucruri, mai mari! Acum sunt sume, sume  importante. Am auzit că se dau undeva la 4.000 de euro! Mi se pare o nebunie. Poate că sunt singura care am curajul să spun că se întâmplă. Poate eu insuflu și altora curajul să spună asta. Sunt sigură că sunt oameni care au dovezi clare. Eu am văzut cu fiul meu”.

Selecționerul naționalei sub 15 ani este Iulian Cojocaru, iar Ion Geolgău e managerul departamentului de scouting. Lucian Sînmărtean e managerul loturilor naționale de juniori.


Lorena Balaci, alături de fiul său Atanas

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (12)
10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  19 Ianuarie 2019, 07:23
Postat de martinpen pe 18 Ianuarie 2019, 11:25

Si unde-i gasesti pe "altii care au avut de-a face cu spagile"? Ca doar nu scrie pe ei... In situatia asta, daca se dovedeste ca s-a luat spaga, ar trebui dati afara toti, fara exceptie. Sa vina alti antrenori.

cum unde? n-ai auzit ce a zis nea Mitica? spaga se da cu chitanta! :D in alta ordine de idei, madam Lorena a participat la o emisiune scandaloasa patronata de Stiucan, care de cand a aparut are mai mult iz de can-can decat de emisiune sportiva! scandal peste scandal!si ea, saraca cu duhul , s-a pliat perfect pe formatul emisiunii, nu vedeti ca i-a luat pe toti in balon, inclusiv pe Hagi? mai doamna, te-o chema Balaci, dar tu nu esti minune blonda, esti doar blonda!

130360974128520
Oprea Frangulea  •  18 Ianuarie 2019, 16:39

Trebuiec sa fi nebun sa nu crezi ca se ia spaga, ba nul e ochiul dracului. Asa ca ori esti *** nene Chis ori faci parte din fenomen.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

106018077065994
Monica Marin  •  18 Ianuarie 2019, 13:48

Mai CIOCARLANILOR,spaga in fotbal nu a aparut dupa '90.Se lua spaga la greu in anii '80,pentru un loc de titular in echipa de club dar la loturile nationale....Antrenorii care au luat spaga nu pot spune adevarul pentru ca vor fi incatusati.Spaga se primeste in orice domeniul de activitate din Romania.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează