FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONVOCARE

Hagi, acuzații în premieră: "La națională trebuie să fie un anumit număr de jucători de la un club!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 noiembrie 2015 09:57

Gică Hagi l-a criticat dur pe Anghel Iordănescu pentru că nu a convocat mai mulți jucători de la Viitorul pentru amicalul cu Italia, printre care Romario Benzar și Florin Tănase.

"Regele" s-a arătat deranjat și de faptul că nici la naționala de tineret nu sînt mai mulți jucători de la Viitorul.

"Benzar are 23 de ani, este cel mai bun fundaș dreapta din țară, iar în ultimele etape are două goluri și trei pase de gol. În plus, poate juca și mijlocaș. Tănase este al doilea marcator român din Liga 1 și nici măcar la tineret nu este chemat.

Dacă Hora, care are 28 de ani, este chemat la națională, Tănase de ce nu este? E strîmb? De ce nu e în lot dacă dă goluri? Săracul, nu este bun, are doar 21 de ani?!

Sau la națională trebuie să fie un anumit număr de jucători de la un club? Noi sîntem cel mai bun partener pentru FRF și naționala de tineret. Oferim cei mai mulți jucători", a spus Hagi la DigiSport.

Pentru amicalul cu Italia, din 17 noiembrie, Anghel Iordănescu l-a convocat de la Viitorul doar pe Vlad Achim. Ca variante pentru postul de fundaș dreapta, Iordănescu îl are pe Mățel (26 de ani, Dinamo Zagreb) și încearcă să-l reactiveze pe Săpunaru (31 de ani, Pandurii).

Pentru meciurile cu Danemarca și Țara Galilor, Cristi Dulca i-a chemat la naționala de tineret pe Robert Hodorogea, Dragoș Nedelcu și Răzvan Marin.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
zecs93
zecs93  •  12 Noiembrie 2015, 01:32

singuru care merita de la viitorul era vlad achim care e un super mijlocas central !!!

kilimanjaro
kilimanjaro  •  11 Noiembrie 2015, 15:32

Vai, imparatul mustelor face apoplexie ? A dat spaga si petardele de la viitura nu au fost luate la lot. Pai bre, nea blat, nationala Romaniei nu-i cos de gunoi, si nici adunatura de manelisti obositi, asa ca incearca la nationala Gibraltarului, cu toate ca nici aia nu au nevoie de cauciucuri reesapate :))))))))))))))

864670430247166
Cornaciu Raul  •  11 Noiembrie 2015, 13:34

Iordanescu a trebui sa ne mai lase macar cateva meciuri cu nucleul asta de jucatori cu care nu jucam nimic. Din cea mai slaba grupa posibil avand in vedere forma Greciei, am stat cu morcovu pana la ultimul meci cu Feroe si am avut si noroc cu caru cu arbitrii inclusiv la ultimele 2 meciuri. Dupa parerea mea ar trebui 1-2 amicale sa se renunte la Grigore, Sanmartean(care nu mai poate), Keseru, Popa, Pintilii, Rat(care are valoare dar ar trebui gasita o solutie de rezerva)

Vezi toate comentariile (13)
Comentează