FOTBAL  »  NATIONALA  »  MUTARE-ȘOC

Hagi, dorit la "națională"! » Prima reacție a "Regelui" pe exclusivitatea oferită azi de Gazetă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 noiembrie 2018 10:52

Gheorghe Hagi, 53 de ani, a oferit prima reacție după ce GSP a dezvăluit că e dorit în culise de Răzvan Burleanu în locul lui Cosmin Contra pe banca naționalei.

Într-un comunicat emis astăzi pe site-ul Viitorului, Hagi exclude să preia "naționala" atât timp cât mai e la club și a încheiat cu o declarație de salon la adresa actualului selecționer: 

"Am precizat, în nenumărate rânduri, că subiectul echipa națională este închis în totalitate atâta timp cât sunt acționar majoritar la un club din Liga 1 și exclud orice discuție în acest sens! În plus, în acest moment selecționerul Cosmin Contra face lucruri bune la echipa națională". 

De altfel, Gazeta a precizat clar  în articolul de astăzi că o eventuală revenire a lui Hagi la lot se poate materializa doar după ce "Regele" își va fi pus în aplicare planul de a ceda puterea de la Viitorul.  Gică a scos la vânzare bucăți din club, pachete de acțiuni, câte 10 la sută, și speră să cedeze o mare parte din societate.

Hagi a mai fost selecționer o dată, în 2001, însă nu a rezistat decât un an pe banca "tricolorilor". 

Vezi și: EXCLUSIV // MUTAREA anului: FRF îl vrea pe Gică Hagi la națională! Ce se întâmplă cu Cosmin Contra

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
whiteredarad
whiteredarad  •  07 Noiembrie 2018, 20:10
Postat de Alexandru Popa pe 07 Noiembrie 2018, 14:09

Cat a rezistat Hagi la mandatul precedent? 1 an??? Cate zile are un an după voi? 100??? Putina concentrare, va rugam...

Oricine ar spune, Burleanu a venit la FRF ...de la "fotbalul mic", sa nu imi spuna cineva ca, "un profet", a vazut mari calitati la el. Burleanu a venit politic, impins...ca altii,este plin de "metode populiste" asa l-a invins si pe Lupescu. numai ca, pentru a-l "termina " pe Popescu a intrat (si) DNA in actiune, si desi Popescu isi platise, de mult prejudiciul ( altii nu au facut-o nici...dupa puscarie),desi alte 2 instante nu il condamnasera la puscarie ( asa e la noi, ultima instanta...e cea mai desteapta,...ca e ultima).Nu Popescu a fost ( si nici nu este) "simbolul coruptiei" in fotbalul romanesc. Acum politrucii FRF , sub comanda lui Vochin, prin GSP,incearca sa il compromita si pe Hagi, insa nimeni nu poate fi...asa prost sa ii creada.Burleanu si ai lui sesizeaza ca "alenatore" Contra va rata calificarea, si arunca petarde, ...cu Hagi. Cind vezi arbitrajele de azi, nu poti sa nu vezi ca FRF e implicata,...pina in git in "afaceri". Hagi e prea destept "sa puna botul", iar scandalul pentru neconvocarea lui Yanis, la Nationala , va lua amploare. pentru ca...convine lui....Burleanu. Cine vede ..altcumva...treaba lui ! Noi l-am preferat pe Burleanu in detrimentul lui Lupescu, popescu si Hagi. Ne meritam soarta

1002144216590243
Dumitru Nita  •  07 Noiembrie 2018, 20:01

HAGI LA NATIONALA !!!

1779502482283942
Emil Nae  •  07 Noiembrie 2018, 19:24

va dati seama ce va fi.nationala va fi masina de spalat si si pistolul de vopsit al gastii becali-hagi.Nimeni altcineva nu va mai avea loc fctb-viitorul va vinde pa banda rulata tot ce au. Nu va mai fi nevoie de nimeni sa-i promoveze, ziaristii vor intra in foame. multi milionari vor deveni becali si hagii. de cind vroiau ei asta trai pe vatrai

Vezi toate comentariile (9)
Comentează