FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - UNGARIA, VINERI, 21:00, LIVEVIDEO PE ANTENA 1 ŞI GSP.RO

Hagi îl vede pe Tănase titular: "El trebuie să joace cu Ungaria, e indispensabil pentru Piţurcă"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 septembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 05 septembrie 2013 22:19

Gică Hagi, fostul selecţioner al României, a vorbit despre partida cu Ungaria, contînd pentru preliminariile CM 2014.

"Trebuie să fim atenţi la contraatac, pentru că Dzsudzsak e foarte periculos. În rest, totul depinde de noi. Cu un joc bun şi un contraatac tăios, noi o să cîştigăm. Stăm mai bine la mijlocul terenului, aici cred că o să cîştigăm meciul.

Tănase trebuie să joace mîine, pentru că e într-o formă foarte bună. E un jucător indispensabil pentru Piţurcă. Stancu a jucat cînd Tănase nu era în formă. Cred că Stancu va fi în faţă, nu Marica", a spus Gică Hagi la DolceSport.

Meciul dintre România şi Ungaria va avea loc mîine, de la ora 21:00, pe Antena 1, GSP TV şi liveVIDEO pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (66)
plischi
plischi  •  06 Septembrie 2013, 19:36

vad ca piti l-a scurtat si din indispensabil l-a facut chilot. ambele variante au parti bune si parti rele, sa speram ca a ales-o pe aia norocoasa, ca acolo e tare omu'.

cassel
cassel  •  06 Septembrie 2013, 17:26

FORTA ROMANIA

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  06 Septembrie 2013, 16:55

patronu' gica, zis the king, satelit la stana. de fapt, tot neam de ciubeni arbanasi, transhumati la nord de dunare. :) tanasa, baiat de stana, adus cu sacrificii de baciul jiji, nu poate fi vandut. ar fi ultima sansa de marketing. maxim, ce'are ? se cracaneaza toti stelistii sa bage de'ai lor, pardon, de'ai anei(!), pentru o afacere de famighlie. la tanasa si latov, nicio sansa. nici la terek groznii. bourcenu si pintilii, a putea sa aiba soarta lui rusescu. :) hai romaniia !

Vezi toate comentariile (66)
Comentează