FOTBAL  »  NATIONALA  »  VIITORUL

Hagi se revoltă la adresa FRF și are o cerere specială pentru Iordănescu: "Îi pup dacă-i bagă"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 martie 2016 17:22

Gică Hagi a avut o reacție nervoasă din cauza faptului că FRF a impus cluburilor din Liga 1 să folosească titular un jucător sub 21 de în fiecare meci din sezonul viitor.

Chiar dacă antrenorul Viitorului n-are probleme din acest punct de vedere, Hagi s-a declarat nemulțumit că Federația nu s-a consultat cu cluburile înainte și i-a transmis un mesaj și selecționerului Anghel Iordănescu.

"Noi primim direct ordin să băgăm jucători. OK, dar și eu propun! Să bage și ei trei jucători sub 21 de ani la turneul final. Dacă-i bagă la Europene, sunt de acord! Dar să-i bage! Îi pup dacă-i bagă. Să n-aibă nici ei teamă! Să bage jucători de U21 titular la Europene.

Eu asta le propun! Sunt de acord, dar să bage și ei trei jucători sub 21 de ani. Titulari! E proiect de viitor, să facem echipa mare, să ne ducem, nu? E o propunere de-a lui Hagi! Dacă tot ne-am calificat și nu vrem să fim campioni europeni, să bage trei jucători. Pai, de ce să facem doar noi cluburile ce vor ei?", a spus Hagi într-o conferință de presă.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  03 Martie 2016, 22:21

are dreptate gicuta,ortega asta de jos *** ba,ca ne am saturat de aberatiiile tale

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ortega
ortega  •  03 Martie 2016, 19:43

Toată lumea știe că Hagi *** . Dar chiar așa ... Nu mai vinde taraba *** ? Nu mai poți să furi toți copii talentați *** Hagi va ajunge mai detestat decât Pădureanu ... Pe ăla măcar l-a dus capul să facă din *** ( Bistrița ) - bici ... Ăsta face din ***ă la Fiorentina și după 5-6 săptămâni , după ce se lămuresc ăia de prosteală , ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lacatusdinamovistu
lacatusdinamovistu  •  03 Martie 2016, 19:08
Postat de satyricon pe 03 Martie 2016, 19:00

Ca multi *** dai pe afara de idiotenie. Ia mai sapa un pic si poate afli ca si Steaua are mai multi jucatori sub 21 ani.

enumerai ...si dupa iti enumar si eu sa vedem cine e idiot ? voi il aveti pe cojocaru careface 21 de ani intoamna ..enceanu nu se incadreaza sezonul viitor face 22 de ani ..mai ramane mihalcea care nu e in lot ..in rest ..jucator titular cum e filip,nedelcearu,rotariu iar care intra pe parcurs sunt 8 .. costache e rezerva azi ,are 16 ani ...vrei sa-ti enumar under 31 la voi?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează