FOTBAL  »  NATIONALA  »  OLANDA - ROMÂNIA 4-0

Hagi se teme: "O să ne zbatem în mediocritate" » VIDEO Profeţia "Regelui" din 1998!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 27 martie 2013 12:59

Gică Hagi a fost extrem de critic la adresa echipei naţionale după înfrîngerea categorică din Olanda.

Cel mai mare fotbalist român al tuturor timpurilor trage un semnal de alarmă: "O să ne zbatem în mediocritate în următorii ani dacă nu schimbăm ceva. Nu putem să ne batem mental, e prea mult să iei 8 goluri de la Olanda în două meciuri. Olanda are o echipă tînără, în afară de cîţiva jucători, nici nu-i cunoşteam. Sînt de la Feyenoord, locul al treilea din Olanda! Steaua a eliminat pe Ajax, chiar campioana. Atunci de ce pierdem atît de clar?", a spus Hagi la Dolcesport.

Mai mult, Hagi a reamintit declaraţia celebră dată în 1998 după un amical cu Paraguay: "Cînd o zic, începeţi să rîdeţi, dar după ani vă aduceţi aminte şi îmi daţi dreptate", a mai declarat "Regele".

Vezi VIDEO cu declaraţia de atunci!

Playtech: BOMBĂ! Frații Dedeman au spart banca. Au dat 58 de milioane de euro pe o nouă afacere neașteptată


Comentarii (87)
gazistu
gazistu  •  28 Martie 2013, 13:18

ARE DREPTATE HAGI!! MARE DREPTATE ARE legenda noastra!!! imi creste inimca cand vad echipa nationala din vremurile alea...:XX bravo hagi,

bluex
bluex  •  27 Martie 2013, 23:33
Postat de ovidiu_3003 pe 27 Martie 2013, 19:09

Mare antrenor ...Gica Hagi ...super antrenor ...Il vrei la Nationala ?

decat un oltean ca Pisoarca mai bine un Hagi. Esti oltean ca mine dar vorbesti mult si prost. Mai bine taci ca te-ai facut de handel.

rossonero9
rossonero9  •  27 Martie 2013, 20:27

Bai, Hagi n-are scoala, nimic de zis, dar ca om os palaria! A fost cinstit, onest si a obtinut totul pe munca in viata, fara pile, spagi sau alte lucruri specifice meleagurilor noastre. Pe langa faptul ca a dus numele tarii peste tot unde a jucat, e cam singurul care isi investeste banii tot in fotbal, pentru tara lui! Restul si-au luat vile, palate, masini de sute de mii de euro, dar n-au dat nimic inapoi fotbalului... Despre ce vorbim?

Vezi toate comentariile (87)
Comentează