FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FRANŢA

Haz de necaz » Brazdele scoase de crampoanele lui Messi ar fi fost vîndute după România - Argentina :D

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 06 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 06 septembrie 2011 22:49

Dilema gazonului prost de pe National Arena a fost rezolvată. Organizatorii au pregătit toate detaliile pentru ca primele picioare care calcă pe noul stadion să fie cele ale lui Messi şi a celorlalte staruri ale Argentinei. Astfel, gazonul odată desprins bucată cu bucată putea fi scos la vînzare şi valorificat la maximum ;)

Anularea amicalului de pe 10 august a stricat şi Afacerea "Gazonul lui Messi de pe National Arena", dar a dat peste cap jocul celor două echipe din România - Franţa.

Terenul s-a deteriorat din primele minute, chiar mult mai rapid decît se aştepta cineva înaintea meciului. Acum, gazonul de pe National Arena trebuie schimbat de urgenţă.

Playtech: ȘOC! Medicament împotriva covid-19. Va fi administrat pe cale orală, ce au descoperit experții


Comentarii (38)
uresteaua
uresteaua  •  07 Septembrie 2011, 02:53
Postat de vasile_00 pe 07 Septembrie 2011, 00:04

Ba tantalaule nu tipa nimeni la Viturca de ce a pierdut calificarea, ci de ce nu i-a pus sa joace fotbal!!! Pacaliciul ala de portat care nu iese pe nicio centrare a tras de timp tot meciul, iar restul s-au aparat in propriul teren 80 min!!! Cu asa atitudine nu castigi nimic, eventual niste fluieraturi!!!

vasile 00 cred ca esti prost ....atat ce treaba a avut portarul in meciul asta ...il vroiai pe Pantelimon pe Coman sau pe Balgradean ...oricum nu te pricepi la fotbal ...

alexalas23
alexalas23  •  07 Septembrie 2011, 01:56

degeaba facem autostrazi , daca punem sa se ocupe de ele niste mafioti...degeaba facem stadioane ...daca aducem ca ingrijitori pe femeia de servici de la blocul meu.....degeaba facem cladiri inalte si frumoase pe dinafara...daca de administratia lor se ocupa nemurile mafiotilor care le-au facut....,Mafie ca in romania nu mai exista pe nicaieri...nu e posibil sa lauzi un stadion o luna intreaga....si la primul meci sa arate in halul asta...si sa dai vina ca nu s-au prins brazdele...cand in alte tzari se schimba gazonul o data la 4 meciuri...si la 3 zile se joaca pe el....nu mai mintiti publicul cu televizorul si presa...ca ne-am saturat...spuneti lucrurilor pe fatza...ziaristi mituiti

imperator
imperator  •  07 Septembrie 2011, 01:20

Mai bine il lipeau cu pernandez ! :)

Vezi toate comentariile (38)
Comentează