FOTBAL  »  NATIONALA  »  GERMANIA - ROMÂNIA 2-1

Ianis Hagi, elogiat de un rival după golul de la Hamburg: „Face exact ce ne obișnuise tatăl său!”

Ianis Hagi (22 de ani) a deschis scorul în minutul 9 al meciului Germania - România, încheiat cu victoria la limită a nemților, 2-1. Reușita „tricolorului” a primit aprecieri din partea lui Davie Provan (65 de ani), fotbalist legendar al rivalei Celtic. +15   FOTO
Ianis Hagi (22 de ani) a deschis scorul în minutul 9 al meciului Germania - România, încheiat cu victoria la limită a nemților, 2-1. Reușita „tricolorului” a primit aprecieri din partea lui Davie Provan (65 de ani), fotbalist legendar al rivalei Celtic.

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 octombrie 2021 18:52 / Actualizat sambata, 09 octombrie 2021 19:11

Ianis Hagi (22 de ani) a deschis scorul în minutul 9 al meciului Germania - România, încheiat cu victoria la limită a nemților, 2-1. Reușita „tricolorului” a primit aprecieri din partea lui David Provan (65 de ani), fotbalist legendar al rivalei Celtic.

Ianis a țâșnit în flancul drept al atacului „tricolor”, i-a dat mingea printre picioare lui Rudiger, unul dintre cei mai apreciați fundași centrali din Premier League, apoi a șutat din scurt, cu stângul. Reușita a fost încântătoare și a fost lăudată inclusiv de rivalii din Scoția.

Ianis Hagi, lăudat după golul din Germania - România 2-1

David Provan este un fotbalist de legendă al lui Celtic. A evoluat acolo între 1978 și 1987, cucerind trei titluri de campion. Are și o distincție de cel mai bun fotbalist scoțian al anului.

În prezent analist la Sky Sports, Provan a trecut peste proverbiala rivalitate dintre Celtic și Rangers și a vorbit la superlativ despre reușita lui Ianis Hagi. 

„Priviți asta! Tânărul Hagi face exact ce ne obișnuise tatăl său. I-a lăsat mască pe nemți. Un contraatac perfect, care a făcut liniște la Hamburg. Sigur va fi tratat altfel după acest gol, sunt conștienți acum de ce poate face cu piciorul stâng”, a comentat Provan.

FOTO: Alexandra Fechete
+11 FOTO

„Plecăm de aici fără niciun punct, obiectivul nostru era să luăm cel puțin un punct. Normal că sunt dezamăgit! Când ai 1-0 la pauză, te gândești să ții de scor, să joci pe contraatac, să marchezi iar, după o fază fixă. 

Am avut șanse, dar n-am mai marcat. Când vii într-o deplasare de acest gen, e greu să scapi fără gol. Din păcate, am luat acel gol din fază fixă, golul doi, și am pierdut. Suntem triști, însă cred că avem un meci important luni și trebuie să ne concentrăm pe Armenia.

- Ianis Hagi, după Germania - România 2-1

VIDEO Jean Vlădoiu a apreciat prestația „tricolorilor” în Germania: „Un meci echilibrat, chiar dacă diferența de valoare e mare”

Citește și alte știri despre echipa națională a României:

România a câștigat un fotbalist în Germania! » La un pas de retragere, voia să joace pentru Ungaria

VIDEO Gabi Tamaș, declarația zilei: „Mai bine iei 6 și stai liniștit, decât să pierzi așa”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
5640124639346680
Monica Anette  •  11 Octombrie 2021, 06:06
Postat de dobrin pe 09 Octombrie 2021, 20:06

A facut bine, dar trebuie sa faca mai des. Si trebuie sa-si imbunatateasca si conditia fizica, sa joace 90 de minute la Rangers.

Ce lipsa de bun simt sa-i reprosezi lui Ianis Hagi ca Mirel Radoi sau Steven Gerrard nu il lasa sa joace 90 minute ! Mare este gradina rautaciosilor si invidiosilor ! Exemplu, inclusiv Razvan Marin: este in echipa cand, cat si cum are chef Radoi ! Din pacate tinerii fotbalisti joaca doar cand si cat sunt lasati ! Cel mai bun exemplu : Ianis Hagi cel mai bun jucator de pe teren in meciul cu Germania ( conform tuturor site-urilor de statistica fotbalistica) a fost schimbat de Radoi .. DOAR PENTRU CA ASA A AVUT CHEF !!! Cand a fost sa aprecieze ceea ce a facut Ianis Hagi, Radoi a spus ca si altii pot face la fel si a insirat alte trei nume ! Este adevarat ca avem jucatori buni dar in acel moment se vorbea de IANIS HAGI ! TREBUIA DOAR SA SPUNA BRAVO, nimic mai mult ! Iar pentru voi contestatarilor ESTE MOMENTUL SA TACETI ! MACAR O SECUNDA ! HUOOOO RAILOR !!!!

457961185625445
Marian Manolache  •  10 Octombrie 2021, 09:28

Nu va fi niciodata ca tatal lui. Gica avea explozie,viteza,forta. Ianis are ambele picioare dar atat. Nu are viteza iar asta nu se antreneaza. E bun dar nu atat de bun incat sa.l compari cu taica.su.

chupacapra
chupacapra  •  10 Octombrie 2021, 01:59
Postat de ionescugeorge77 pe 09 Octombrie 2021, 20:20

...exact ca si tatal sau ...nu i bun de nimik ...nu ne ajuta sa batem pe nimeni important din europa...

bai *** daca nici tata-l sau nu a facut nimik pt fotbalul romanesc lasa ca a facut tactu...***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează