FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Video Reușita lui Ianis Hagi din meciul cu Germania, desemnată „Golul Anului 2021”

Ianis Hagi bucurându-se după ce a înscris în poarta Germaniei
Ianis Hagi bucurându-se după ce a înscris în poarta Germaniei

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 decembrie 2021 11:47 / Actualizat vineri, 31 decembrie 2021 12:04

Ianis Hagi (23 de ani) a fost desemnat câștigător în competiția organizată de Federația Română de Fotbal, în care fanii au votat cel mai frumos gol al fotbaliștilor la echipele naționale în decursul acestui an.

FRF a pus la dispoziție suporterilor 16 reușite, iar competiția s-a desfășurat într-un sistem eliminatoriu. Fanii au avut timp să voteze reușita preferată în timpul lunii decembrie.

Ultimele detalii despre posibilul transfer al lui Ianis Hagi: „Are o clauză care oricând poate fi plătită”
STRANIERI
Ultimele detalii despre posibilul transfer al lui Ianis Hagi: „Are o clauză care oricând poate fi plătită”

În finală au ajuns Ianis Hagi, cu golul marcat împoyriva Germaniei și Albert Hoffman, care a reușit o „foarfecă” într-un meci amical al României U19 cu San Marino.

La finalul perioadei de votare pentru finală, 29-30 decembrie, Ianis Hagi a fost desemnat învingător, adunând 62% dintre voturile fanilor, notează FRF.ro

Video cu golul lui Ianis Hagi din meciul cu Germania

Fotbalistul naționalei și al lui Rangers va primi trofeul care a mai fost câștigat de Nicolae Stanciu (2016, 2017), Isabelle Mihail (2018), Florinel Coman (2019) și Alexandru Maxim (2020).

Reușitele care au câștigat titulul de „Golul anului” în perioada 2016-2020

Ianis Hagi, sfătuit să rămână la Rangers

Aflat pe lista mai multor echipe din Europa, precum Galatasaray sau Aston Villa, Ianis Hagi ar putea fi protagonistul unui transfer iarna aceasta.

Despre acest subiect a vorbit și Gică Popescu. Fostul căpitan al Barcelonei îl sfătuiește însă pe internaționalul român să mai rămână la Rangers câțiva ani înainte de a face pasul la o echipă mai bună.

„Aş zice să rămână doi-trei ani acolo şi să devină un jucător superimportant pentru Rangers. Eu am stat la Eindhoven patru ani de zile, am plecat un an la Tottenham şi la 27 de ani la Barcelona. De ce trebuie să te grăbeşti? Trebuie să te duci copt, că ăia nu te aşteaptă. La ăia mari te duci copt sau te duci acasă. 

Să rămână acolo. Joacă, e iubit, e apreciat şi atunci când a ajuns la un nivel înalt să se ducă la top. Eu aş mai sta în locul lui. Ianis are o clauză, nu ştiu dacă e de 17, 20, 15 milioane de euro, dar are o clauză, clauză pe care o poate plăti oricând orice club. Dacă mai rămâne doi ani acolo, sumele pe care un club le-ar plăti pentru el vor fi mult mai mari”, a declarat Gică Popescu potrivit Telekom Sport.

Citește alte știri despre echipa națională:

Marius Șumudică, deranjat că nu se află pe lista posibililor selecționeri: „Am realizat ceva!” » Reacție acidă la adresa lui Stoichiță: „E de cinci ani în miezul problemei”

Gabi Tamaș, reacție dură la adresa „tricolorilor”: „Prea multă democrație. Nu zic mai multe că se supără vreun copil și trebuie să-i dau un «capac»” + cine e selecționerul ideal

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (6)
ceaiuri
ceaiuri  •  06 Ianuarie 2022, 17:10

inca o gluma...nereusita

dan_c
dan_c  •  04 Ianuarie 2022, 10:08

Parca a descoperit roata nu gluma ...

dan_c
dan_c  •  04 Ianuarie 2022, 10:07

Ce atata lauda pentru un gol care nu ne-a adus nimic? Calificare zero! Joc al nationalei zero cu un pic de virgula ...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează