FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

ROMÂNIA U21 // Ianis Hagi, mesaj emoționant pe Facebook: „Vom juca pâna la ultimul strop de energie. Ați fost portavocea milioanelor de inimi de acasă”

Ianis Hagi // foto: Raed Krishan
Ianis Hagi // foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 iunie 2019 10:31

ROMÂNIA U21 // Ianis Hagi (20 de ani), unul dintre liderii naționalei U21, are deja două goluri în două meciuri la Europeanul de tineret din Italia și San Marino. Fiul lui Gică Hagi trăiește primul turneu final al carierei la intensitate maximă.

  • Echipa GSP, formată din Răzvan Luțac (reporter), Vlad Nedelea (reporter), Raed Krishan (foto) și Cosmin Nistor (video), e în cantonamentul naționalei din Italia și transmite de la fața locului toate detaliile despre Euro 2019.
  • Franța U21 - România U21 va fi luni, în direct pe TVR 1 și TVR HD, de la ora 22:00, și liveTEXT, foto, video pe GSP.RO.

Sâmbătă seara, la fix 24 de ore după finalul meciului cu Anglia, încheiat 4-2, în care a înscris golul de 2-1, Ianis Hagi a publicat un mesaj superb pe contul său de Facebook:

Portavocea milioanelor de inimi de acasă au fost românii din tribune. Scandările lor ne-au resetat energia după fiecare gol primit. Nu poți să nu dai totul cu asemenea suporteri în spate. Știm că voi veți fi acolo mereu, orice ar fi. Și orice ar fi, noi vom juca pâna la ultimul strop de energie pe care ni-l transmiteți”. 

 

Portavocea milioanelor de inimi de acasa au fost romanii din tribune. Scandarile lor ne-au resetat energia dupa fiecare...

Publicată de Ianis Hagi pe Sâmbătă, 22 iunie 2019

Ianis Hagi a avut 75% din driblinguri reușite în partida cu Anglia, cel mai bun procentaj de reușită pentru fotbalistul Viitorului.

VEZI ȘI:

Toate calculele pentru România U21 în semifinale: putem întâlni Spania U21 sau Germania U21

4 idei fixe pe care le demolează România U21: de ce nu e nevoie de un lider și cum arată Mirel Rădoi a antrenor de mIANodă nouă

EURO U21 2019 » CLASAMENT GRUPA C

EURO U21 2019 » PROGRAMUL GRUPEI C

18 iunie

21 iunie

24 iunie

  • 22:00 - Franța - ROMÂNIA (Cesena)
  • 22:00 - Anglia - Croația (Serravalle, San Marino)

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
2373090662702614
Constantin Mosnegutu  •  24 Iunie 2019, 17:23

Prostovanu si talentu... o asociere idioata facuta de un ***. Nu... Nu a cenzurat nimeni. Dar efectiv nu stiu cum sa-i numesc pe *** care nu poat avea o interventie fara invective si jigniri. Spuneti mai *** parerea si vezi daca iti da lumea dreptate. Nu mai urla atata cu *** pe principiul ca daca urli mai tare ai si dreptate!!! Exista pe lumea asta ceva care se numeste civilizatie. Chiar n-ai auzit de asa ceva?

sakamoto
sakamoto  •  24 Iunie 2019, 10:54

Ianis Hagi nu este fiul regelui, bezaideaua, baiatul lui tata. Ianis are multe calitati:suteaza la poarta de la distanta, cu piciorul sting, la fel de bine cu dreptul. Executa bine lovituri libere,si marcheaza goluri. Paseaza bine mingea coechipierilor, nu este deloc egoist. Si se daruieste total in joc:alearga 90 minute, cum putini fotbalisti romani o fac. Modest fara aere de mare vedeta. Nu este un cotonogar. Isi respecta adversarii. Toate aceste calitati, il aduc pe primul loc, al celor mai valorosi fotbalisti din Romania. Chiar daca unora nu le place. Ianis Hagi este un jucator complet, de mare viitor. De mult, n-am avut in fotbalul romanesc un fotbalist atit de talentat, valoros. Sa ramina in continuare modest si sa munceasca foarte mult. Are tot ce-i trebuie pt a reusi. Viitorul suna bine!

2435821893313478
Radu Popescu  •  24 Iunie 2019, 01:17

mi am facut cont pe siteul asta doar ca sa ii multumesc lui Peter Tudosio pt ce a scris. Despre cealalta *** chiar n am ce spune in plus.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează