FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Ilie Dumitrescu, declarații tari despre revenirea lui Ștefan Radu la națională: „Nu te faci de râs!” » Cum a comentat Mirel Rădoi

Articol de GSP - Publicat marti, 21 ianuarie 2020 19:46

Ilie Dumitrescu (51 de ani) a comentat în această seară posibilitatea ca selecționerul Mirel Rădoi (38 de ani) să-l convingă pe Ștefan Radu (33 de ani, Lazio) să revină la echipa națională. 

„Aș încerca să fac asta și noaptea și ziua. Dacă aș fi selecționer, m-aș gândi că am șansa să-l conving să vină la echipa națională. Nu te faci de râs dacă încerci să-l aduci din nou la națională.  

Acest subiect trebuie să se mai discute atât timp cât Radu e în activitate și e unul dintre cei mai buni fundași de la Lazio. Discuțiile vor mai ține până când el se va retrage de la națională”, a declarat Ilie Dumitrescu, la TV Digi Sport. 

Mirel Rădoi: „Voi discuta cu Ștefan Radu”

„N-ar fi frumos să vă răspund la întrebarea legată de Ștefan Radu. Nici pozitiv, nici negativ. Dacă aș răspunde pozitiv, l-ați suna pe el, dacă e negativ, apoi toate criticile ar veni către mine, pentru că n-am luat legătura cu el. Cu siguranță, vom ajunge să discutăm cu el. Răspunsul e al jucătorului! - Mirel Rădoi, selecționer România

Ștefan Radu n-a mai jucat pentru România din 2013

În prezent, Ștefan Radu, 33 de ani, refuză să vină la echipa națională, pentru care a disputat 10 partide, ultima în 2013. În ultimii ani, foștii selecționeri ai României au încercat să-l convingă pe „Fane” să revină sub tricolor, fără succes însă. 

VIDEO // Mirel Rădoi, selecționerul României, conferință de presă în Spania: „Egoiştii nu vor mai fi chemaţi la naţională”

Vezi și: 

ROMÂNIA // VIDEO Mirel Rădoi a dezbătut 9 subiecte delicate: totul despre meciul cu Islanda, conflictul dintre generații și relația cu Adrian Mutu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (21)
dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  22 Ianuarie 2020, 09:38

Unde sa vina ? Sa l antreneze unul care a jucat pe la arabi si a cumparat scoala primara di Moldova fara bac si licenta de selectioner

adi2008
adi2008  •  22 Ianuarie 2020, 09:01

La placinte - inainte! La razboi - inapoi!

pain89
pain89  •  22 Ianuarie 2020, 05:44
Postat de cynick pe 22 Ianuarie 2020, 02:17

Am mai zis, nu vine Radu la manele si la cocalari. Si bine face...

În titlu are 33 de ani și mai jos spuneți ca în prezent are 29 de ani ???? ba ce repede a întinerit ăsta

Vezi toate comentariile (21)
Comentează