FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2024

Ilie Dumitrescu i-a dat o lecție la TV lui Edi Iordănescu: „M-aș fi urcat în avion sau în mașină”

Ilie Dumitrescu a spus cum ar fi gestionat el „cazul Andrei Ivan”
Ilie Dumitrescu a spus cum ar fi gestionat el „cazul Andrei Ivan”

Articol de - Publicat vineri, 24 martie 2023 09:24 / Actualizat vineri, 24 martie 2023 09:51

Ilie Dumitrescu a spus cum ar fi gestionat el „cazul Andrei Ivan”, lăsând de înțeles că nu e de acord cu decizia selecționerului Edi Iordănescu de a-l lăsa acasă pe atacantul CS Universității Craiova pentru primele meciuri din preliminariile Euro 2024.

  • Andorra - România (25 martie, ora 21:45) » liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Antena 1
  • România - Belarus (28 martie, ora 21:45) » liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Prima TV

Gazeta a aflat din surse federale motivele pentru care Edi Iordănescu nu l-a convocat pe Andrei Ivan, de a cărui atitudine a fost nemulțumit înainte de meciul cu Bosnia, dar și la partida cu Muntenegru, când a aflat că jucătorul, aflat în tribună, se amuza la telefon în timp ce România era condusă cu 3-0.

Veste mare pentru FCSB! Revine după o lună și va juca împotriva CFR-ului
FCSB
Veste mare pentru FCSB! Revine după o lună și va juca împotriva CFR-ului

Ilie Dumitrescu: „M-aș fi urcat în avion sau în mașină să vorbesc cu Ivan”

Eu m-aș fi urcat în avion sau în mașină și m-aș fi dus să vorbesc cu Ivan. E un jucător special, sunt mai mulți jucători speciali. Trebuie gestionată relația cu ei, nu să alegi să nu vorbești. Pentru că nu mai avem jucători la Dortmund, la Juventus...

Prefer să știu să gestionez 30 de jucători, cu mare tact, pentru că nu am soluții, să-i fac să se simtă importanți. Sunt niște chestii pe care trebuie să le simți. Păcat că nu mai antrenez, asta e! Pe cuvânt”, a spus Ilie Dumitrescu, potrivit digisport.ro.

În postura de selecționer, trebuie să ai școala vieții, e o artă.

- llie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu i-a dat o lecție la TV lui Edi Iordănescu: „M-aș fi urcat în avion sau în mașină”
Andrei Ivan, surprins de camerele de luat vederi vorbind la telefon în timpul meciului România - Muntenegru 0-3 FOTO: captură video

17 meciuriși un gol a adunat Andrei Ivan la națională, debutând în noiembrie 2015, la un amical cu Italia, sub conducerea lui Anghel Iordănescu

VIDEO. România U21, ultimele pregătiri înaintea amicalului cu Portugalia U21

Mai multe știri despre „cazul Andrei Ivan”:

Andrei Ivan, umilit de Edi la națională? Cum ar fi aflat că nu e în lot la ultima convocare: „Niciodată nu s-a întâmplat așa ceva”
ROMÂNIA
Andrei Ivan, umilit de Edi la națională? Cum ar fi aflat că nu e în lot la ultima convocare: „Niciodată nu s-a întâmplat așa ceva”
Gică Popescu critică selecția lui Edi Iordănescu: „Nu poți să lași acasă un jucător ca el”
ROMÂNIA
Gică Popescu critică selecția lui Edi Iordănescu: „Nu poți să lași acasă un jucător ca el”

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (46)
gicapuia
gicapuia  •  24 Martie 2023, 17:59

Urca in masina si da o fuga pina la Andrei Niculescu la "Fotbal European" sau la Dan Filoti la "Digi Sport Matinal" sa-i convingi sa vina la "Fotbal club" sau Digi Sport Special" . Ca doar acolo esti antrenor . "Păcat că nu mai antrenez, asta e! Pe cuvânt” - cum asa ? Cine te opreste ? Hai sa fim seriosi ! Te-oi fi crezind un Gary Lineker !? Din pacate : - Digi nu e BBC ( Inca . Cine stie ce rezerva viitorul?); - Gary Lineker, 62 de ani, este unul dintre marii golgheteri englezi , - la tine nu e cazul pentru Romania; - Gary Lineker e cel mai faimos analist TV, prezentator al emisiunii Match of the Day din 1999 - adica 24 de ani !!!! - Te compari?; - Foști colegi de-ai lui Lineker, Ian Wright (59 de ani) și Alan Shearer (52 de ani) au anunțat că sunt solidari cu Lineker după decizia conducerii postului și că nu se vor prezenta la următoare emisiune Match of The Day. - Crezi ca o sa boicoteze emisiunea ta Narcis Raducanu, Gabi Balimt sau Helmut ? - Klopp și Guardiola nu vor să mai vorbească la BBC după ce Gary Lineker a fost suspendat de pe post!- La fel or sa faca Dan Petrescu si Gigi Becali pentru tine? - Nu vorbim de salariu ca nu e un criteriu eligibil discutiei prezente; Please reply. Like the BBC.

polistul68
polistul68  •  24 Martie 2023, 15:48

Ili confunda generatiile...la noi, cei yrecuti de 50 de ani, mai prindea chestia asta cu moralul, sa te faca sa te simti important...la tinerii din ziua de azi, situatia e clara....ce castiga el din "cjestia" asta...si pe undeva au dreptate.

mihaiion007
mihaiion007  •  24 Martie 2023, 15:41

mister e depășit! De fapt Digi lauda doar FCSB și n-au curaj să răspundă aberațiilor lui Hagi. Perlele lui n-au mișcat cu Norvegia. Toată lumea critică FRF dar nu văd că Hagi își impune jucătorii peste tot că sa vândă și niciunul nu performeaza afară

Vezi toate comentariile (46)
Comentează