FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

Încă un atac la adresa conducerii FRF: "Știu cum dădeau meciuri cu 3-0. O să vă puneți mâinile în cap"

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 martie 2018 20:54

 Adrian Porumboiu, fostul finanțator de la FC Vaslui, continuă atacurile la adresa actualei conduceri a Federației Române de Fotbal.

"Vreau să fie scoase și licitațiile lui Burleanu. O să vă puneți mâinile în cap. Să vedeți cum a luat echipament, mingi și câți bani a dat pe toate deplasările. Ei au făcut niște nenorociri mult mai mari decât cei de dinaintea lor.

Peste 60 la sută din membri comisiilor Federației sunt aceeași ca pe vremea lui Mircea Sandu. Știu cum dădeau meciuri cu 3-0 la masa verde și cum dictau ei suspendări sau rejucări", a declarat Porumboiu la TV Digi Sport.

 Citește și: Variantă-şoc în privinţa luptei pentru preşedinţia FRF: "Amânăm alegerile! Facem audit!"

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
983732924972315
Soos Vilmos  •  24 Martie 2018, 12:02

Acest porumbel se pare ca duce dorul zilelor in care blatuia tot ce apuca.

ray51
ray51  •  24 Martie 2018, 11:31

Daca sti, de ce-ai tainuit? Nea Porumboiule, usor, usor arati precum il ataci pe Burleanu. Nu c-as tine cu Burleanu da' nu-mi plac *** ori de care parte ar fi ei !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

169060557063831
Stefan Anghel  •  24 Martie 2018, 09:58
Postat de vicol_vali pe 24 Martie 2018, 02:23

Sunt așa de vehemenți, și *** și Crăcănescu, că de fapt, n-au fost lăsați să-și facă mendrele. Eu nu-l înțeleg pe Hagi, a câștigat un titlu validat de LPF+FRF, contestat de GG la TAS. Și văd că omul a fost acuzat de multe mizerii, iar cred că pe Burleanu nu l-ar fi deranjat să fie Lupescu să fie Președinte FRF, dacă n-ar fi fost declarat securisto-comunist de prietenul lui Lupescu: Prunea. Iar condamnarea lui Gică Popescu era logică: trebuiau să ia mai mulți spre mititica. Din păcate, ăștia care trebuiau să stea mai mult la mititica, acum îl finanțează pe Dragnea.

si eu cred ca pe malineanu nu l-ar fi deranjat...avea viitor la politia economica acest sherlock holmes de dambovita....pe cei care l-au parashutat in fotoliu de sef,peste capetele unui mitica gradu si nashiku fratele,pe aia i-ar fi deranjat....malineanu are o misiune clara : sa distruga toti hotii care au furat...ca e si victime colaterale,adica ca am divortat de fotbalu european si mondial,astea e detalii,chestii,socoteli....cand dana ne va scapa de toti hotii si coruptii din tara,vom vedea ca in aglomeratia produsa ne-au sutit tara....si folbalu bineinteles.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează