FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Încă un jucător se gândește la retragerea din naționala României: "Nu poți să nu-ți dai seama că nici tu nu ești departe"

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 iunie 2018 09:42

După Bogdan Lobonț, care și-a încheiat cariera la meciul câștigat aseară de România în fața Finlandei, scor 2-0, la Ploiești, acum și Cristi Săpunaru spune că se gândește la retragerea din națională.

"A fost o seară veselă pentru că am câștigat, dar tristă pentru că și-a încheiat cariera unul dintre cei mai buni portari pe care i-a avut România. Când vezi că un asemenea jucător își încheie cariera nu poți să nu te gândești că nici tu nu ești prea departe.

Eu am 34 de ani și am avut și eu emoții. Mi-aș dori o asemenea retragere, normal, în fața a 15.000 de oameni. Iar Lobonț merită aplauzele tuturor pentru tot ce a făcut la echipa națională și la cele de club. Eu l-am cunoscut pe Lobonț când eram mic, când a venit el primă oară în 1997 la Rapid, eu eram în tribună. Era un nebun, cum a rămas și acum", a spus Săpunaru.

Ieri, și Răzvan Raț (37 de ani) spunea că se gândește serios la retragerea din fotbal. Detalii AICI!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează