FOTBAL  »  NATIONALA  »  LUXEMBURG - ROMÂNIA, AZI, PROTV, 20:30, RADIO GSP ŞI LIVETEXT GSP.RO

Ioan Becali îl susţine pe selecţioner: "Dacă pierdem calificarea, trebuie să întinerim echipa"

Ioan Becali
Ioan Becali

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 02 septembrie 2011 17:21

Naţionala îşi joacă în următoarea săptămînă şansele de calificare la Campionatul European, dar şi viitorul lui Adrian Mutu şi a lui Gabi Tamaş la echipa reprezentativă. Asta a declarat selecţionerul cu cîteva zile în urmă, iar Victor Piţurcă e susţinut de majoritatea oamenilor de fotbal din România.

Impresarul Ioan Becali este de părere că Piţurcă ar trebui să schimbe din temelii echipa naţională dacă România pierde orice şansă de calificare după meciul cu Franţa.

"Fiţi siguri că, dacă vom rata calificarea la acest turneu, adio Mutu, Tamaş, adio mulţi de la naţională! Va începe o reconstrucţie cu pretenţii de a ne califica la turnee finale, dar fără aceşti jucători trecuţi de 30 de ani. Toţi cei care vin, chiar dacă nu joacă, vor rămîne în apropierea naţionalei şi asta e foarte important", a spus Ioan Becali la GSPTV.

Agentul FIFA s-a referit şi la meciul cu Luxemburg din această seară: "Cred că un rezultat de 2-0 ar fi normal cu Luxemburg. Dacă Mutu s-ar fi dus în Luxemburg ar fi fost foarte bine, ar fi fost un imbold în plus pentru jucătorii de la naţională. S-ar fi dus cu sufletul deschis, fără intenţii ascunse, aşa cum s-a tot speculat în presă"

România joacă în această seară cu Luxemburg, în preliminariile Campionatului European din 2012. Meciul va începe la ora 20:30 şi va fi transmis în direct de ProTV şi liveTEXT de gsp.ro, unde comentăm împreună.

Playtech: Se schimbă banii din septembrie 2021. Ce se întâmplă cu bancnota de 200 de lei


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează