FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ISRAEL 0-2

Ioan Becali: "Jucătorii rîdeau de Lucescu la primul antrenament, ce să înveţe de la un neica nimeni?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 martie 2010 00:00

Agentul FIFA Ioan Becali, a lansat la Contraatac, pe GSP TV, un atac dur la adresa selecţionerului Răzvan Lucescu, despre care spune că a greşit total selecţia la prima reprezentativă.

"Ca să schimbi o culoare care simbolizează bogăţia, lanurile de grîu, aurul pe care romanii l-au găsit în Dacia îţi trebuia un sondaj la care să participe toate generaţiile, nu jucătorii de acum. De la Lucescu, Dinu, Hagi, Popescu, pînă la ultimul chemat, Florescu, toţi trebuiau să-ţi spună părerea.

Lucescu e un portar pe care, dacă eu nu-l luam din Italia, probabil că ar fi condus maşina lui taică-său şi, dacă eu nu l-aş fi adus în România, nu ar fi avut meciurile pe care le are în Divizia A. Ştiţi că jucătorii rîdeau la primul antrenament al lui Răzvan Lucescu la naţională?

Ce poate să le spună un neica nimeni unor fotbalişti care au cîştigat 5,6 campionate? Dacă îi laşi pe fraţii Costea afară din lot şi îl iei pe Florescu, înseamnă că noi nu ne mai pricepem la fotbal, la nimic!", a spus Giovani Becali la Contraatac.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (64)
 •  06 Martie 2010, 06:40

intotdeauna apare becali si ne "lumineaza"... el si dinu nu scapa niciun prilej sa ne demonstreze ce tari sunt. becali nu mai este bagat in seama de niciun club serios pentru toate petardele gen mitea de care nu mai puteau sa scape saraci oameni iar dinu este cel mai mare filozof dar care ca si antrenor nu poate antrena nici bragadiru...

 •  06 Martie 2010, 01:35

Pai machedonul moare de ciuda ca nu mai are priza la nationala. Ce pui mei ca inainte facea lege la selectie si acum nema putere. El acum demonstreaza ca da din coate. Adevarul este ca amicalele sunt pur si simplu sunt pentru teste unde incerci. Cei care vor rezultate din astea sa inseala si habar nu au de fotbal.

 •  06 Martie 2010, 00:17

Oameni buni becali nu are niciun jucator de la Craiova omul vorbeste pentru ca nationala nu arata nimic de cand a venit acest om care cheama jucatorii cu care el se simte antrenor.Becali vorbeste pentru ca e roman si la disperat aceasta nationala a lui lucescu care spune ca avem campionatul slab parca ar fi luat nationala acum zece ani si acum sa schimbat fotbalul in romania. Pai fotbalisti ca Lobont virgula Dananae virgula Tamas virgula Chivu virgula Rat spatiu Tanase spatiu Radoi spatiu Prepelita spatiu Gangioveanu F Costea Mutu nu sunt Fotbalisti?

Vezi toate comentariile (64)
Comentează