FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - BOSNIA, AZI, 21:00, TVR1 ŞI DOLCESPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ioan Becali: "Selecţionerul n-are voie să se plîngă de aria de selecţie, a rulat zeci de jucători pînă acum"

Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 03 iunie 2011 17:24

Fostul agent FIFA Ioan Becali a comentat meciul din această seară dintre România şi Bosnia, din preliminariile Campionatului European.

Acesta a continuat să-l atace pe Răzvan Lucescu, despre care spune că a greşit pentru că nu şi-a păstrat un grup de jucători care să formeze scheletul reprezentativei.

"Eu sper să vedem fotbal în această seară pentru că nu facem decît să ne amăgim dacă vom lua cele 3 puncte şi nu reuşim să legăm 5 pase. Dacă se va întîmpla asta, trebuie să se schimbe totul. Pînă acum Răzvan a rulat zeci de jucători, pentru că trebuia să întinerească echipa. Dar Sînmărtean cum a ajuns acolo tocmai acum? Trebuia să fie la naţională din urmă cu un an, pînă la urmă, el a ţinut-o pe FC Vaslui în lupta pentru titlu.

Din păcate, echipa naţională nu are un nucleu de jucători. E păcat că selecţionerul nu încearcă să cheme aceiaşi jucători, a plecat urechea la fiecare critică şi a schimbat după cum a vrut. Florescu de exemplu, trebuia să fie chemat iarăşi, chiar dacă nu are echipă", a spus Ioan Becali la GSPTV.

Agentul FIFA a vorbit şi despre posibilul înlocuitor al lui Răzvan Lucescu.

"Dacă Răzvan pleacă, soluţia cea mai bună este Hagi. Sînt sigur că Mircea Sandu îl va alege pe cel mai bun, fie el Hagi, Boloni au Piţurcă. Cert este că viitorul antrenor nu are voie să se plîngă de aria de selecţie. Slavă Domnului, avem destui jucători în ţara asta, dar nimeni nu-i vede", a mai spus acesta.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
cristian_feisbucc
cristian_feisbucc  •  03 Iunie 2011, 19:28

Pana acum nu am inteles de ce Ioan Becali nu este selectioner... Interesele il domina si atat...

skrilla
skrilla  •  03 Iunie 2011, 19:00
Postat de osamafzr pe 03 Iunie 2011, 17:33

Lucescu la nationala = 0 ! Aici dau dreptate oricui. Degeaba rulezi 100 jucatori , daca din ei 98 is | | cu fotbalul , 1 se accidenteaza tot anul , iar 1 trage pe nas , ne vinde la sarbi , bea 6/7 24/24 ! Nu avea dreptul sa se planga Razvan , in momentul in care antrena nationala Spaniei , Frantei, Angliei...etc ! Dar la asa tara , cu un campionat condus de jucatori straini , nu putem avea pretentii !

Chiar m-ai facut sa rad in legatura cu "| | cu fotbalul".Ai fosct comic.Daaar in ceea ce priveste valoarea jucatorilor,da,ai dreptate,este intr-adevar slaba.Dar in nici un caz atat de slaba incat sa avem rezultatele pe care le-am avut.Egal acasa cu Albania si jocurile absolut penibile prestate in alte meciuri sunt efectiv revoltatoare.Deci Razvan Lucescu se poate plange ca nu are jucatori pentru a invinge Franta sau poaaaaate chiar si Bosnia,dar jocul prestat in celelalte meciuri?

skrilla
skrilla  •  03 Iunie 2011, 18:54
Postat de vladutz13 pe 03 Iunie 2011, 18:27

Din pacate nu Sanmartean a tinut Vasluiul sus, ci Wesley si Adailton, fiecare cu peste 10 goluri in campionat..... Sanmartean desi este bun, a dat doar 2 goluri tot sezonul, asta e problema Romaniei, nu avem marcatori adevarati, singurul era Stancu.... s-a nenorocit si el la Galata

Dragul meu,rolul lui Sanmartean nici nu e sa marcheze!!!Iar Bogdan Stancu s-a plafonat la Galatasaray pentru ca este un jucator slab pentru un campionat precum cel turcesc.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează