FOTBAL  »  NATIONALA  »  REPLICĂ

Ioan Sdrobiş: "Ce să-i faci lui Boloni?" :)

Ladislau Boloni
Ladislau Boloni

Articol de GSP - Publicat marti, 30 decembrie 2008 00:00

Ioan Sdrobiş a comentat declaraţiile făcute de Ladislau Boloni pentru presa belgiană, fiind de părere că tehnicianul lui Standard Liege nu trebuie condamnat pentru afirmaţiile pe care le-a făcut.

"Ce să-i faci lui Boloni? :) Omul se simte maghiar, e problema lui, A fost un jucător foarte bun, este un antrenor capabil, nu ai ce să-i reproşezi, Probabil a făcut aceste declaraţii supărat din cauza faptului că maghiarii nu mai sînt la guvernare. :) E uin sentiment de frustrare printre ei şi probabil că asta l-a determinat să facă acele afirmaţii" a spus Sdrobiş pentru gsp.ro.

Într-un interviu acordat presei belgiene, Boloni a declarat că se simte ungur, chiar dacă a evoluat în peste 100 de partide pentru echipa naţională a României.

Playtech: Ce a putut spune Ilie Năstase despre Simona Halep după ce a scăzut în topul WTA: ”Nu este ...


Comentarii (20)
 •  14 Ianuarie 2009, 10:09

De la Boloni care este mai roman ca multi altii care sunt romani doar dupa buletin'nu avem decat de invatat ceea ce inseamna profesionalism.El si Mircea Lucescu sunt cei mai buni antrenori pe care-i avem!

 •  30 Decembrie 2008, 23:43

Nici nu inteleg care-i problema. Nimeni nu a stiut pana acum ca Boloni e maghiar? Si ce-i rau in aceasta declaratie? Oare tot asa mare-imirarea si in rindul americanilor ca Obama e de origine africana? Bunicul sau e din Kenya. Marei gradina lui Dumnezeu.

 •  30 Decembrie 2008, 23:19

ati uitat declaratiile din vara, facute de Bozgoni inainte de campionatul european? Cling! beti mai putin! cit despre americanii din america, habar n-vati de nimic. e bine la trogloditii aia, se potriveste!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close