FOTBAL  »  NATIONALA  »  CAMPIONATUL EUROPEAN

Ion Ţiriac crede că România poate organiza Campionatul European de fotbal: "Cinci stadioane le faci în doi ani şi chior!"

Articol de GSP - Publicat joi, 30 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 30 ianuarie 2014 21:01

Omul de faceri Ion Ţiriac a declarat, joi, că ar fi foarte uşor pentru România să organizeze alături de o altă ţară un Campionat European la fotbal, dar nu şi o ediţie a Jocurilor Olimpice, pe care o consideră un eveniment "complex".

"Cu organizarea unor Jocuri Olimpice trebuie să mai aşteptăm puţin. Din punctul meu de vedere cred că este foarte uşor să co-organizezi un Campionat European la fotbal decît să organizezi o Olimpiadă. La fotbal cinci stadioane le faci în doi ani şi chior.

Dar Olimpiada nu acelaşi lucru. E foarte complex. Ce faci cu infrastructura după Olimpiadă? Păi Soci, după părerea mea, o să devină după Olimpiadă o staţiune ca Albertville cu zece Cupe Mondiale organizate anual", a spus Ţiriac în cadrul dezbaterii "Sporturile Olimpice şi Geopolitica Succesului" organizată de Institutul Aspen România.

Sursă: Mediafax

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (16)
radu.de.la.faru
radu.de.la.faru  •  31 Ianuarie 2014, 11:56

daca sponsorizezi matale sigur vom avea si autostrazi ca-n occident nu numai stadioane de cinci stele :))), si mai lasa naibi mistretii in padure, ce ai cu ei ?! :)))

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  31 Ianuarie 2014, 07:37

Bai,vasile si Peter...mai da te in paula mea cu spitalele tale ...ce suntem noi ? o natie de bolnavi ?

mihaienache
mihaienache  •  31 Ianuarie 2014, 03:39
Postat de stefan2005 pe 31 Ianuarie 2014, 01:13

sant curios la ce post in politica candideaza?

nu are nici o treaba cu politica,are prea multi bani sa mai fie nevoit sa fure

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close